Köp en barnsmart poster

För att göra bloggare uppmärksamma på Barnsmarta Villan och vår tävling skickade vi ut en poster med ett klokt och roligt citat. Vi är otroligt glada över den positiva respons som postern fått från många bloggläsare, och eftersom många även velat köpa postern kan man nu göra det här!

Fyll i formuläret nedan för att beställa. Postern har måttet 50 x 70 cm och kostar 150 SEK. Frakt tillkommer. Vår reklambyrå Business & Emotions skickar faktura via mail.

Gör din beställning här

Köpvillkor

Postern paketeras i ett kartongrör och skickas via post. Frakt tillkommer, och leverans sker i mitten av maj. Vi reserverar oss för tillfällig slutförsäljning.

Betalning sker via faktura som vi skickar ut till dig via mail. Betalning ska ske inom 10 dagar. SmålandsVillans reklambyrå Business & Emotions kommer att hantera alla beställningar samt fakturera. Det är också till dem du vänder dig om du vill returnera, reklamera eller ställa frågor om varan. Kontakta alltid jenny@businessandemotions.se vid eventuella frågor eller problem.

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. När du som kund fyller i dina person- och kontaktuppgifter godkänner du att dessa uppgifter registreras och används av SmålandsVillan (och Business & Emotions). Uppgifterna är nödvändiga för att vi ska kunna ge bästa service, kontakta dig och leverera varor. Som kund är du skyldig att se till att den angiven mailadress och leveransadress är korrekt.