Husmodell

Villa Älmhult

 • Pris från 1 662 000 kr
 • Pris inflyttningsklart 1 709 000 kr
 • Boarea 119 m2
 • Typ 1-planshus
 • Antal rum 4 rum och kök
 • Bygghöjd 3,5 m
 • Byggarea 137 m2
Allt om detta hus

Det enkla sättet att bygga hus

Skapa din Villa Älmhult direkt i Husbyggaren

Bygg online nu

Villa Älmhult

Villa Älmhult har riktigt mycket yta och många rum i ett plan. Huset på 119,1 m2 består av vardagsrum, allrum och kök. Två sovrum, ett badrum, klädkammare, hall samt ett rum för klädvård.

Mellan vardagsrum, kök och allrum har vår arkitekt skapat ett öppet samband. Det gör rummen både luftiga och ljusa, samtidigt som små otröttliga ben får gott om plats att springa i cirklar. Hallen i huset är rejält tilltagen och från tre olika utgångar kommer du direkt ut i trädgården. Dessutom kan två sovrum lätt bli fyra med alternativ planlösning.

Dela detta

Vill du veta mer om det här huset?

Kontakta oss

Planlösningar

Fördelar

Hus med noll fel

Vi arbetar efter en arbetsmodell som vi valt att kalla vår noll-fels-vision. För dig som kund så innebär det att vi har ett mål att på slutbesiktningsdagen överlämna ett hus som är helt utan några anmärkningar. 

Husets värme återanvänds

Den effektiva värmepumpen NIBE F730 tar vara på värmen i rumsluften istället för att ventilera bort den (värmeväxling). Värmen går tillbaka i systemet och används till uppvärmning av tappvarmvatten och värmesystem.

Standard & tillval

Grönt tillvalspaket

Vi har valt att bygga energieffektivt redan från början. Men med energisnåla vitvaror, passivfönster och solceller på taket kan du sänka dina driftskostnader rejält. Som tillval kan du välja alla våra miljövänliga lösningar i ett grönt tillvalspaket.

Varmt och skönt badrum

Att kliva in i ett badrum med uppvärmt golv är ren vardagslyx! Vi erbjuder comfortvärme som tillval i alla våra badrum. För varma och sköna handdukar kan du dessutom välja till en handdukstork. 

Sidobyggnad

Upptäck fördelarna med en sidobyggnad

En sidobyggnad används främst till att förvara och skydda sina fordon, cyklar, gräsklippare, trädgårdsredskap med mera. Men om du tänker på placeringen kan du utnyttja den till så mycket mer. 

Energiförbrukning

Ort Förbrukning (Fönster U=1,3) Förbrukning (Fönster U=0,8) Totalt
Malmö 5 700 kWh 5 000 kWh 9 000-11 700 kWh
Uppsala 7 100 kWh 6 200 kWh 10 200-13 100 kWh
Sundsvall 9 200 kWh 7 900 kWh 11 900-15 200 kWh
Luleå 11 000 kWh 9 500 kWh 13 500-17 000 kWh

Hushållsel kan uppskattas till mellan 4000-6000 kWh/år beroende på storlek av hus och levnadsvanor.

Hus vi byggt

Frågor och svar

Det finns en mängd skäl till att äga ett nytt hus istället för ett begagnat. Du slipper underhåll de första 10-15 åren och det kommer inga oväntade renoveringskostnader. Driftskostnaderna blir betydligt lägre i ett nytt hus än i ett begagnat och dessutom betalar man ingen fastighetsavgift under de första 15 åren när man bygger ett nytt hus. Nya hus har en bra ventilation och en bättre inomhusmiljö. En kanske ack så viktig orsak till att bygga nytt är att du helt själv får forma ditt hem från fösta början. 

Det är gratis att boka ett förutsättningslöst möte med någon av våra säljare.

Vår samarbetspartner Nordea har önskemålet att slutlig finansieringen motsvarar 85-90 % av värdet på färdigställt hus. Här tas hänsyn till dina enskilda förutsättningar utifrån familjesituation, inkomster, utgifter, övriga lån och tänkt kontantinsats mot bedömt slutligt värde. Allt för att skapa en ekonomisk balans mellan det boende du vill ha och det liv du vill leva.

Du kan påverka utseendet av ditt hus både exteriört och interiört med våra olika tillval.

"Priset på alla våra hus finns i två varianter, inflyttningsklart och målningsförberett. Våra 1,5-planshus och 2-planshus levereras alltid med inredningsbar övervåning. I ett inflyttningsklart hus är huset grundmålat, golv och innertak är på plats, all el är dragen, skåp, vitvaror och sanitetsporslin sitter där de ska. Efter att vi har monterat volymerna är ditt hus klart för inflyttning inom 4-5 arbetsveckor. Det som återstår är att inreda övervåningen. Målningsförberett innebär att du gör en del av arbetet själv. Vi levererar tapeter, golv, taklister samt foder löst. Du kan dessutom välja om du vill spackla själv eller inte. Alla våra 1,5-planshus och 2-planshus levereras med inredningsbar övervåning. Huset levereras då med isolerat mellanbjälklag täckt med underlagsgolv. Övervåningen är förberedd för el, tele och nätverk. Dessutom är anslutningarna framdragna för vatten och avlopp, inklusive radiatorvatten och ventilation. 

De flesta av våra kunder kan flytta in 5-6 månader efter beställning, vilket gör att tråkiga väntetider försvinner.

Visa fler

Börja din planering nu!

Få råd med hus

Fem steg till eget hus

Det är många beslut som ska tas när man bestämt sig för att bygga hus. Vi hjälper dig med allt som rör processen att bygga nytt hus, från bokalkyl till inflyttning.

Se de fem stegen till eget hus

Populära hus

1,5-planshus

Villa Kalmar

 • 95 m2 ( 156 m2)
 • 3 rum och kök
 • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

1,5-planshus

Villa Nybro

 • 119 m2 ( 195 m2)
 • 4 rum och kök
 • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Nybro

Vi hjälper dig

Kontakta oss