Villa Drömminge

”Vi vill uppfylla barnfamiljernas husdrömmar” tänkte vi på SmålandsVillan, och tog fram 2018 års nya husmodell Villa Drömminge. Huset erbjuder fem sovrum, mycket förvaring, dubbeldusch, rymlig klädvård och upp till tre toaletter.

Vi har lyssnat på era önskemål

I detta nya rymliga enplanshus har vi ödmjukt tagit tillvara på många av våra kunders önskemål - både de vi har samlat på oss genom åren och de som har kommit in via vår tävling Barnsmarta Villan. När vi sedan har suttit och läst igenom alla önskemål har vi kunnat skapa en önskelista över vad många vill ha.

Allt detta är spännande utmaningar för vår arkitekt som ska hitta lösningar som dessutom måste fungera i vår produktion. Resultatet blev Villa Drömminge. På drygt 190 kvadratmeter i ett plan (ja du läste rätt!) ryms fem sovrum, stora gemensamhetsytor, en generös och välplanerad klädvård, upp till tre toaletter och gott om förvaring.

Det här önskar sig våra kunder

  • En öppen planlösning med mycket ljusinsläpp
  • Många toaletter
  • Gott om förvaring
  • Rymliga sovrum
  • Ett eget allrum till barnen och deras kompisar
  • Närhet till trädgården
  • Flera uteplatser
  • Välplanerad klädvård och groventré

Entré och kök

Öppen planlösning och praktisk bardisk

Den rymliga och ljusa entrén bjuder in till en öppen planlösning med genomsikt mellan vardagsrum och kök. Precis innanför dörren finns bra väggytor för kläder och skor. Den avgränsande bardisken mellan kök och vardagsrum lockar till samvaro både vid vardag och fest. Här kan barnen göra läxorna samtidigt som det lagas mat i köket och när gästerna kommer är bardisken perfekt att duka upp buffén på. Den fina fönstersättningen i vardagsrummet släpper in gott om ljus och överblickar den härliga framtida altanen.

Flexibel sovrumslösning för de med yngre barn

För de som har yngre barn kan det vara bra att veta att det finns ett sovrum precis bredvid föräldrasovrummet. Det betyder lugn och ro för barnet från lekande syskon när det är sovdags, och lättillgängligt när man som förälder behöver gå upp på natten och värma välling eller byta blöjor. När barnet är stort nog att flytta till barn- och ungdomsdelen kan sovrummet göras om till kontor eller walk-in-closet och på så sätt skapas en helt egen föräldradel vilket kan kännas skönt när barnen blir större.

Lianer i taket eller VR-rum?

Högt på våra kunders önskelista står en barn- och ungdomsdel med gott om utrymmen för både lek och avkoppling. Det har vi självklart lyssnat på. I barn- och ungdomsdelen i Villa Drömminge finns tre sovrum, bra förvaringsutrymmen, stort allrum och toalett med dubbeldusch. Sovrummen är generöst tilltagna för att få plats med mycket bus och lek. Här finns all möjlighet att låta fantasin flöda och platsbygga fantasifulla sängar, lekslott eller bilbanor.

I alla våra hus sitter takbjälkarna med 60 cm mellanrum vilket gör att det finns goda möjligheter att skruva upp lianer, romerska ringar eller något annat kul i taket. Allrummet är ljust och rymligt med gott om plats för tv-spel - eller varför inte VR-utrustning?

Vardagsrum, sovrum och förvaring

Upp till tre duschar för smidiga morgonrutiner

I Villa Drömminge finns en generöst tilltagen toalett med dubbeldusch som kan lyxas till med dubbelkommod för att få mer förvaring och undvika köbildning på morgonen. Möjlighet finns att välja till badkar i badrummet men väljer du att inte göra det får du ett hus med tre duschar (!) vilket borde underlätta alla morgonrutiner, kanske särskilt för er med tonåringar i hemmet.

I vinkeldelen ligger klädvården med en rejäl arbetsbänk, linneskåp, stort städskåp och gott om ytor för barnvagn och kläder. Utanför ytterdörren finns uttag för vattenslangen om du skulle behöva spola av leriga stövlar, husdjur eller barnvagnshjul.

Badrum, allrum och klädvård

Mycket hus för pengarna

I Villa Drömminge har vi gjort vårt allra bästa för att infria barnfamiljernas önskemål, samtidigt som vi står för det som SmålandsVillan alltid vill erbjuda, nämligen: Mycket hus för pengarna.

Husvisning i Villa Drömminge

Välkommen på digital husvisning i Villa Drömminge. Det fungerar i både datorn och mobilen - men tar du på dig VR-glasögonen så får du bästa upplevelsen. Välkommen in!

Se huset i VR

Vill du veta allt om Villa Drömminge?

Läs mer om alla fördelar med Villa Drömminge och SmålandsVillan. Här hittar du bland annat planlösningar, mer om vår standard och tillval och energiförbrukning.

Läs mer om Villa Drömminge

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog