Visningshus

Villa Adelöv

Kristallvägen 2, Ronneby, Ekenäs

Villa Adelöv i Ronneby

Nu kan du köpa en flyttklar Villa Adelöv i Ekenäs strax utanför Ronneby. Varmt välkommen att anmäla dig till en visning för att uppleva huset.

Villa Adelöv är ett 1-planshus på 146 kvadratmeter med hela 7 rum och kök. När du öppnar dörren till ett Villa Adelöv möts du av en enorm genomsikt som sträcker sig genom hela huset och ut mot uteplatsen på baksidan. Huset har en separat vuxenavdelning med stort sovrum i nära anslutning till klädvård och toalett. I den andra änden av huset har barnen sin alldeles egna yta med tre sovrum och ett litet allrum att vistas på . Husets mittpunkt består av ett vardagsrum på hela 46 kvadratmeter som har en fantastisk öppen sällskapsyta. Köket är modernt och stilrent med en bardisk ut mot vardgasrummet, den perfekta ytan för läxläsning eller om du bara vill hålla kocken sällskap.

Till huset hör även ett kopplat garage om 26,5 kvadratmeter. 

Hög standard i kök och badrum

Köket levereras med vår nivå 3-standard, som har ett modernt utseendet med rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights. Köket levereras med svanenmärkt köksstomme och luckor i den trendiga färgen askblå, rostfri inbyggnadsugn, micro, kyl, frys, spishäll, frihängande rostfri fläkt och integrerad diskmaskin.

Badrummet är inrett med kakel och klinker samt comfortvärme. Här ingår även duschvägg, handdukstork och vit kommod.

Utvändigt får du en nysådd gräsmatta samt ett hus som är grundoljat och grundmålat. Färg medföljer för utvänding målning. 

Flytta till vackra Ekenäs i Ronneby

Mittemellan Ronneby skärgård, de vackra lövskogsområderna vid Ronnebybrunn och Ronnebyån ligger Ekenäs. Här bor du i fantastiska miljöer samtidigt som stadens bekvämligheter ligger några få minuter från ditt hem. Som boende i Ekenäs blir promenader i pittoreska småbåtshamnar och vackra småbåtshamnar vardag.

Du tar dig till centrala Ronneby på bara några minuter, antingen med bil eller buss. Busshållplats finns ett par hundra meter från bostadsområdet. Här finns affärer och butiker, nöjesliv och föreningsliv. Huset ligger ute till försäljning hos mäklare. Här kan du läsa mer.  

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1-planshus

Villa Adelöv

  • 146 m2
Mer om Villa Adelöv

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem