Beställ katalog

Visningshus

Villa Kalmar

Runstens Byväg 135, Runsten, Haninge

Ta chansen, innan någon annan gör det

Kom och spana in Villa Kalmar i Runsten – men vänta inte för länge... Det här är nämligen ett av våra flyttklara hus som jobbar extra som visningshus i väntan på sina rätta ägare. Ta chansen och gör ett besök, kanske blir det här din husresa börjar?

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset med stående panel, fönster i gavelspetsarna och takkupa på baksidan. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar. Läs mer om huset här.

Huset levereras med oinredd övervåning med klimatskal. När behovet kommer kan du inreda övervåningen och få en boyta om hela 141 kvadratmeter och upp till 6 rum och kök.

Ta chansen att uppleva huset innan du bestämmer dig för att slå till.  Här kan du i lugn och ro skapa dig en konkret bild över ytor, takhöjd och planlösning. Alla material får liv och magkänslan får säga sitt.

Välkommen att anmäla dig till visningen nedan!

Susanne Liljegard Säljare 070-601 51 42 010-434 16 04

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 (156 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Borås

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.