Visningshus

Villa Kalmar

Sågfilsgatan 20Sjöbo

Villa Kalmar i Sjöbo

Nu kan du köpa ett flyttklart Villa Kalmar från SmålandsVillan i Sjöbo. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen för att uppleva huset. Mäklare och Nordea finns på plats under visningen.

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Huset har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Tack vare den öppna planlösningen upplevs huset extra rymligt och du kan enkelt umgås över rumsgränserna. I Husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Huset levereras med oinredd övervåning som du inreder när det passar dig. Med inredd övervåning blir boytan 156 kvadratmeter och du kan få upp till åtta rum och kök. Övervåningen kommer utrustad med en takkupa som ger ett vackert ljusinsläpp.

Till huset hör även en carport om 37,9 kvadratmeter varav 10,6 kvadratmeter avser ett isolerat förråd.

Hög standard i kök och badrum

I huset har vi gjort val och tillval i kök och badrum för att du som flyttar in ska kunna njuta av en bra och genomtänkt standard från SmålandsVillan. Köket levereras med vår nivå 3-standard som har ett modernt utseende med rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights. Köket levereras med svanenmärkt köksstomme, vita stilrena luckor, vit inbyggnadsugn, vit micro, vit kyl, vit frys, spishäll, dämpade fullutdragslådor, mjukstängande luckor och integrerad diskmaskin.

Badrummet är inrett med kakel och klinker samt comfortvärme. Här ingår även en duschvägg, vit kommod och duschblandare inklusive takdusch.

Flytta till Sjöbo

I Sjöbo möts du av vacker natur och ett varierande landskap med jordbruk, lövskog och sjöar. Här finns det goda möjligheter att utöva sina fritidsintressen i form av jakt, fiske och olika sportaktiviteter. På somrarna kan man göra en utflykt till Vombsjön för att bada, spela golf i en underbar skogsmiljö på Sjöbo Golfklubb eller vandra i Snogeholms vackra strövområde. I Sjöbo finns bekvämligheter i form av förskola, skola, mattaffärer, apotek, restauranger, bensinmack och vårdcentral inom ett bekvämt avstånd. Om du är ute efter mer shopping och uteliv så kan man alltid ta en tur till de närliggande grannstäderna Ystad eller Lund.

Husets objektbeskrivning. 

Läs mer här.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 (156 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här