Beställ katalog

Är det här din husresa börjar?

Kom och spana in Villa Eksjö i Slättanäs – men vänta inte för länge... Det här är nämligen ett av våra flyttklara hus som jobbar extra som visningshus i väntan på sina rätta ägare. Ta chansen och gör ett besök, kanske blir det här din husresa börjar?

Låt oss presentera ett fantastiskt trevligt 1,5 planshus med förhöjt väggliv: Villa Eksjö.

Husets första plan fördelar sig på 95 kvm och består av 3 rum och kök. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri genomsikt ut mot trädgården på andra sidan. Från hallen tar du dig vidare in mot köket som ligger i öppen anslutning mot det vardagsrummet som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp.

Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, diskmaskin, rostfria vitvaror från Bosch, induktionshäll samt rostfri frihängande fläkt.

I husets andra ände ligger de två sovrummen samlade intill husets tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker med golvvärme, svart kommod, duschhörn samt en vattenburen svart handdukstork.

Varmt välkommen på husvisning hos Smålandsvillan.

Maria Hoffner Säljare 070-601 52 41 010-434 15 28

lördag 14 okt 10:00-12:00

Anmälan till visning

Husmodell

Förhöjt väggliv

Villa Eksjö

  • 95 m2 (164 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Eksjö
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Blekinge

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.