Flyttklart hus

Villa Fredriksdal

Aktervägen 7, Listerby, Slättanäs

Villa Fredriksdal i Slättanäs

Husvisningar ger dig möjligheten att uppleva huset innan du bestämmer dig för att slå till. Här kan du i lugn och ro skapa dig en konkret bild över ytor, takhöjd och planlösning. Alla material får liv och magkänslan får säga sitt.

I barnvänliga och naturnära Slättanäs, utanför Ronneby har du nu chansen att bli ägare av en nybyggd 1-plansvilla med egen barn och vuxenavdelning, då detta hus är till salu. Varmt välkommen att att uppleva huset under vår visning.

Låt oss presentera ett fantastiskt trevligt enplanshus: 122 välplanerade kvadratmetrar med egen barn- och vuxenavdelning. Här i ett välkomnande utförande med liggande panel och svarta takpannor. Inuti finner vi en fantastiskt fin planlösning, genomgående hög standard och stilren inredning med ljusa ekparkettgolv samt vitmålade väggar. Till huset hör även ett garage om 26 kvm. Läs mer om huset här. 

Maria Hoffner Säljare 070-601 52 41 010-434 15 28

onsdag 5 apr 16:00-17:30

Anmälan till visning

Husmodell

1-planshus

Villa Fredriksdal

  • 122 m2
  • 6 rum och kök
Mer om Villa Fredriksdal
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Blekinge

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.