Flyttklart

Villa Fredriksdal

Berghällevägen 2B, Uddevalla

Villa Fredriksdal i Sunningen

I Sunningen, strax utanför Uddevalla har du nu chansen att bli den första som bor i denna väldisponerade 1-plansvilla med separat barn- och vuxenavdelning. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen för att uppleva huset. Endast bokade besök så glöm inte att anmäla dig.

Välkommen till denna nyproducerade villa om 122 välplanerade kvadratmeter. Huset består av 5 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med tre sovrum, ett stort allrum till barnen, vardagsrum med plats för mat- och soffgrupp, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro samt rostfri frihängande fläkt. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme och vit kommod. Denna trevliga villa har även en altan där du kan njuta av fint sommarväder samt en tjusig stenläggning.

I Sunningen bor du med närhet till fin natur och vatten. I närområdet finns förskola, skola, mataffär, apotek, köpcentrum och IKEA. Från Sunningen tar du dig enkelt med bil eller buss in till centrala Uddevalla. Du tar dig också till Göteborg på knappt 45 minuter via Uddevallabron.  

Är du intresserad av det här huset?

Det här huset kommer att säljas via mäklare men om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Moa Karlsson.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Moa Karlsson

  • 010-434 15 68
  • 070-601 79 68

Husmodell

1-planshus

Villa Fredriksdal

  • 122 m2
Mer om Villa Fredriksdal

Tryggt att gå på visning hos SmålandsVillan

Vi erbjuder ​trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus och ser fram emot att få träffa dig på ett säkert och tryggt sätt för både dig som besökare och för vår personal.

Läs mer här

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser