Kundhus

Villa Nybro

Tibaststigen 7 , Norrköping

Villa Nybro i Norrköping

Välkommen på visning av ett kundägt Villa Nybro i Norrköping, Svärtinge Skogsbacke. Vi visar även upp våra lediga tomter i området.

Bygg ditt drömhus i underbara Svärtinge Skogsbacke

Vem drömmer inte om att få bo mitt i lugnet, men med närhet till det mesta som kan tänkas vara viktigt? Vilken av våra tomter i Svärtinge Skogsbacke du än är intresserad av, så får du samma sak. Bo i ett naturskönt men expansivt område, och bara femton minuter till restaurangerna, affärerna och nattlivet i Norrköping och Finspång. Välkommen att uppleva våra tomter i Svärtinge Skogsbacke. Läs mer här.

Upplev vårt visningshus

Villa Nybro är ett stort vinkelhus i modern stil. Tack vare vinkeldelen finns gott om plats för en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum.

Samtidigt får sovrum, wc/dusch och klädvårdsutrymme en separat del av huset. I allrummet får du utan problem rum med såväl matplats som till exempel en läshörna. Från vardagsrummet leder dörren ut till trädgården, eller altanen som passar mycket bra att bygga just här.

 

lördag 19 okt 10:00-12:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Hanna Sigland

  • 011-14 89 90
  • 073-044 60 43

Säljare

Michael Tegnestål

  • 010-434 13 84
  • 070-523 88 83

Husmodell

1,5-planshus

Villa Nybro

  • 119 m2 (195 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Nybro
Youtube video preview

Hum om hus avsnitt 4: Stöttepelarna

Hur går det till att köpa hus och vad kan du förvänta dig? Frida ställer säljarna mot husväggen.

Lär dig allt om att bygga hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp. 

Se alla filmerna här