Tomt

Tomtvisning i Stenungsund

Hövändarvägen, Stenungsund

Nya tomter i Stenungsund - välkommen på visning!

SmålandsVillan bygger nu vidare på nästa etapp i populära Nösnäs i området Strandnorum, Stenungsund. Här ger vi dig nu möjligheten att bygga Villa Eksjö på en av de åtta tomterna som säljs i den andra etappen.

Bygg hus i vackra i Strandnorum

Vackra Nösnäs ligger strax utanför Stenungsund. Här har ett nytt område växt de senaste åren där inflyttningen pågår under 2019 i husen som SmålandsVillan just nu bygger. Nu ger vi även dig möjligheten att bygga hus i Nösnäs på de nya tomter som vi nu säljer. Med härlig och avkopplande natur inpå knuten, samt goda kommunikationer finns här alla förutsättningar för att trivas bra.

Läs mer om den andra etappen här

På de nya tomterna i Nösnäs ska vi bygga åtta stycken Villa Eksjö, som är ett 1,5-planshus med förhöjt väggliv. Husets entreplan har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Där är det lätt att umgås. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. 

Sedan 2017 har SmålandsVillan tillsammans med systerbolaget Myresjöhus byggt nya hus i Nösnäs, där inflyttningen pågår under 2019. Skulle du vara intresserad av att bygga hus i den första etappen finns det fortfarande tomter till salu!

Läs mer om den första etappen här

Välkommen att besöka området Nösnäs för att se tomterna i den nya etappen, men också för att få en känsla för hur hela området växer fram med bostäderna som just nu byggs.

Vänligen boka in dig på visningen via formläret nedan.

Varmt välkommen.

Trygga och säkra visningar hos SmålandsVillan

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus.

 • Föranmälan krävs, anmäl dig via formuläret nedan.
 • Vi tar emot ett sällskap i taget.
 • Vi undviker fysisk kontakt och erbjuder handsprit och munskydd på visningen.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Peder Lorentzon

 • 010-434 15 51
 • 070-600 56 50

Säljare

Adam Kruse

 • 010-434 15 52
 • 070-601 21 63

Projekt

Kommande försäljning

Nösnäs - Etapp 2

Stenungsund, Strandnorum

 • Kommun Stenungsund
 • Boarea 95 m² (164 m² med inredd ovanvåning)
Läs mer

Projekt

Slutsålt

Nösnäs

Stenungsund, Nösnäs

 • Kommun Stenungsund
 • Antal bostäder 16 tomter
 • Pris Från 1 900 000 kr
Läs mer

Tryggt att gå på visning hos SmålandsVillan

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Med hjälp av nya rutiner vid visningar kan vi erbjuda trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser