Tomt

Tomtvisning i Stenungsund

HövändarvägenStenungsund

Nya tomter i Stenungsund - välkommen på visning!

SmålandsVillan bygger nu vidare på nästa etapp i populära Nösnäs i området Strandnorum, Stenungsund. Här ger vi dig nu möjligheten att bygga Villa Eksjö på en av de åtta tomterna som säljs i den andra etappen.

Bygg hus i vackra i Strandnorum

Vackra Nösnäs ligger strax utanför Stenungsund. Här har ett nytt område växt de senaste åren där inflyttningen pågår under 2019 i husen som SmålandsVillan just nu bygger. Nu ger vi även dig möjligheten att bygga hus i Nösnäs på de nya tomter som vi nu säljer. Med härlig och avkopplande natur inpå knuten, samt goda kommunikationer finns här alla förutsättningar för att trivas bra.

Läs mer om den andra etappen här

På de nya tomterna i Nösnäs ska vi bygga åtta stycken Villa Eksjö, som är ett 1,5-planshus med förhöjt väggliv. Husets entreplan har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Där är det lätt att umgås. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. 

Sedan 2017 har SmålandsVillan tillsammans med systerbolaget Myresjöhus byggt nya hus i Nösnäs, där inflyttningen pågår under 2019. Skulle du vara intresserad av att bygga hus i den första etappen finns det fortfarande tomter till salu!

Läs mer om den första etappen här

Välkommen att besöka området Nösnäs för att se tomterna i den nya etappen, men också för att få en känsla för hur hela området växer fram med bostäderna som just nu byggs.

Vänligen boka in dig på visningen via formläret nedan.

Varmt välkommen.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Peder Lorentzon

  • 010-434 15 51
  • 070-600 56 50

Säljare

Adam Kruse

  • 010-434 15 52
  • 070-601 21 63

Projekt

Kommande försäljning

Nösnäs - Etapp 2

Stenungsund, Strandnorum

  • Kommun Stenungsund
  • Antal bostäder 8 villor
  • Boarea 95 m² (164 m² med inredd ovanvåning)
Läs mer

Projekt

Slutsålt

Nösnäs

Stenungsund, Nösnäs

  • Kommun Stenungsund
  • Antal bostäder 16 tomter
  • Pris Från 1 900 000 kr
Läs mer

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem