Visningshus

Villa Huskvarna

Lunsvägen 5, Kristianstad

Kristianstad, Villa Huskvarna

I Kristianstad har vi vårt visningshus Villa Huskvarna.

När du kommer in i Villa Huskvarna möts du av en ljus och rymlig entré med genomsikt ut mot baksidan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig samvaroyta om 37 kvadratmeter. 

På övervåningen öppnar de verkliga möjligheterna upp sig, ett boplan om 94,9 kvadratmeter med full takhöjd! Två innerväggar finns på plats, härlig fönstersättning och franskbalkong ingår som standard och ger en väldigt ljus och trevlig övervåning. Här finns fantastiska möjligheter att förverkliga sina drömmar om spa, gym och bastu eller den perfekta övervåningen till barnen med tre sovrum, bad och ett allrum.

I detta visningshus bor ”levnadskonstnären”.
Här är det en blandning mellan nytt och gammalt som gäller. Värmen från minnena, tanken på att hushålla med naturens resurser och känslan av att skapa sin egen stil ligger till grund för val av inredning. Här samsas mormors bord med ”Perstorpsskiva” med stolar från känslomässigt betydande personer i släkten bredvid den nyinköpta soffan och reseminnena från olika delar av världen. Att bo tre på denna yta, i väntan på att göra övervåningen, är inga problem här finns gått om plats för stapplande små ben och snabba kryprundor.

Adress:
Lunsvägen 5

Öppettider:
Kontakta oss för att boka en tid som passar er! 

lördag 18 nov 10:00-12:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Kjell Warnquist

  • 010-434 15 28
  • 070-601 52 41
Skicka e-post

Husmodell

2-planshus

Villa Huskvarna

  • 95 m²
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Huskvarna

Vi hjälper dig

Kontakta oss