Kundhus

Villa Komstad

Magnoliavägen 3, Laholm

Villa Nybro i Lilla Tjärby

Välkommen att uppleva en Villa Nybro i Lilla Tjärby!

I natursköna och barnvänliga Lilla Tjärby har du nu chansen att uppleva en Villa Nybro från SmålandsVillan

En villa på 119 kvm med 4 rum och kök, stora sällskapsytor, rymlig entré och två sovrum i nära anslutning till badrum och tvättstuga. Matplats, kök och vardagsrum ligger i öppen anslutning mot varandra. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök", ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, rostfri frihängande fläkt samt en praktisk köksö. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme, duschhörn och vit kommod.

Husets övervåning är oinredd, men väljer du att inreda din Villa Nybro kan du få upp till 10 rum och kök och utöka boytan till hela 195 kvm.

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Husmodell

1,5-planshus

Villa Komstad

  • 88 m2 (151 m2)
  • 1 Sovrum
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Komstad

Tryggt att gå på visning hos SmålandsVillan

Vi erbjuder ​trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus och ser fram emot att få träffa dig på ett säkert och tryggt sätt för både dig som besökare och för vår personal.

Läs mer här

Våra nöjda kunder berättar om SmålandsVillan

Visste du att SmålandsVillan har Sveriges nöjdaste kunder 2020? Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs våra kundberättelser