Visningshus

Villa Nydala

Innerbyvägen 12, 975 61, Luleå

Visningshus - Villa Nydala

Husvisningar ger dig möjligheten att uppleva huset innan du bestämmer dig för att slå till. Här kan du i lugn och ro skapa dig en konkret bild över ytor, takhöjd och planlösning. Alla material får liv och magkänslan får säga sitt.

Villa Nydala är lika vacker som praktisk med sina 88 välplanerade kvadratmeter fördelade på 2 rum och kök. En trappa upp på den inredningsbara övervåningen har ni möjlighet att växa med ytterligare 95 kvadratmeter. Där rymmer ni med lätthet 4 sovrum, stort allrum med fransk balkong, ett stort badrum och varför inte en härlig bastu.

Du kliver in i huset från den inskjutna gavelsidan och ser den avlånga formen på huset sträcka ut sig framför dig. I anslutning till entrén finns ett stort sovrum med fönster i två väderstreck, en klädkammare samt trappan upp till övervåningen. Köket och vardagsrummet flyter ihop och bildar en ljus yta i husets bortre del.

Skulle husmodellen inte vara just den du är inställd på så kan du ändå skapa dig en uppfattning om hur det är att bo i en Smålandsvilla. Dessutom har du möjlighet att ställa frågor direkt till våra säljare. Lite som att se in i framtiden.

Varmt välkommen på husvisning hos Smålandsvillan.

Johannes Laestadius Projektledare - Säljare 070-600 07 16 010-434 16 62

lördag 22 apr 12:00-14:00

Anmälan till visning

Husmodell

2-planshus

Villa Nydala

  • 88 m2 (183 m2)
  • 2 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Nydala
Youtube video preview

Hanna förklarar snabbt!

Varför gå på visning?

Osäker på vad en visning kommer ge dig? Om några sekunder vet du.

Våra kunder berättar om sina husresor

Här kan du läsa om några av våra kunder som berättar om sina upplevelser och ger sina bästa råd och tips till dig som ska bygga nytt.

Läs deras berättelser

Tryggt husköp med Smålandsvillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför. 

Läs mer

NY SORTS HUSESYN

Besök fler hus i Stockholm

Jamen, varför inte boka en Virtual Reality-visning på vårt kontor? Här kan du promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i en Smålandsvilla och testa olika tillval – utan att lämna rummet. 

BOKA VR-VISNING

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.