Visningshus

Villa Adelöv

Kristinelundsvägen 18Örebro

Villa Adelöv i Örebro

Söndagen den 7 februari klockan 13 - 15 öppnar vi dörrarna till vårt visningshus Villa Adelöv i Örebro. Vi visar huset för ett sällskap åt gången och du bokar en privat tid. Välkommen att anmäla dig för att uppleva huset och prata husdrömmar med vår säljare Karin.

När du öppnar dörren till ett Villa Adelöv möts du av en enorm genomsikt som sträcker sig genom hela huset och ut mot uteplatsen på baksidan. Här öppnar kök och vardagsrum upp sig direkt från entrén.

Skulle du tycka att vardagsrummets 46 kvadratmetrar inte räcker till kan du välja bort ett sovrum och få hela 55 kvadrat att umgås på.

I husets vänstra del finns barn- och ungdomsavdelningen medan huvudsovrummet ligger i andra delen i anslutning till wc/dusch och klädvård.

Boka privat visning

OBS! Vi planerar för att du ska få en trygg och säker visning under rådande situation. Därför krävs en tidsbokning så att du får en privat visning. Du ser tillgängliga tider och bokar tid i det gröna formuläret här nedan. 

Varmt välkommen att ringa vår säljare Karin på 
070-508 67 79 eller karin.hjerpe@smalandsvillan.se om du har några frågor.

Tids­bokning

Boka tid för privat visning

Husmodell

1-planshus

Villa Adelöv

  • 146 m2
Mer om Villa Adelöv

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar.

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem