Visningshus

Villa Huskvarna

Fjätursvägen 1A, Sollentuna

Upplev Villa Huskvarna i Södersätra i Sollentuna

När du kommer in i Villa Huskvarna möts du av en ljus och rymlig entré med genomsikt ut mot baksidan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig samvaroyta.

Välkommen till detta välplanerade 2-planshus om 95 m² på entréplan, väljer du att inreda övervåningen får huset 190 m² boyta. Den liggande vita panelen med vita stuprör och spröjsade fönster ger huset ett modernt utseende med lite New England känsla. För att bryta av det vita har vi valt svarta tegelpannor. Huset är försett med solceller på taket från Nibe för hålla nere energikostnaderna.

Entréplan bjuder på öppna umgängesytor där kök och vardagsrum ligger intill varandra med varsin utgång till trädgården. Det skapar en ljus och luftig miljö. I husets andra halva ligger ett sovrum med närhet till både badrum och klädvård/groventré.

Köket är försett med dämpande vita luckor med mjukstängande funktioner. Grå betongbänkskiva och stänkskydd med betonglook. Ugnen är inbyggd med spishäll och fläktkåpa. Alla golv går i Ek från Boen. Trappan är vitmålad med eklaserade furusteg och rostfria spjälor. 

Övervåningen i visningshuset är oinredd. 

torsdag 12 sep 16:00-18:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Christina Thoregren

  • 010-434 16 11
  • 070-602 38 18

Husmodell

2-planshus

Villa Huskvarna

  • 95 m2 (190 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Huskvarna

Ny husmodell!

Villa Komstad – praktiskt taget byggt av våra kunder

Villa Komstad är SmålandsVillans nykomling i sortimentet för 2019. Det moderna 1,5-planshuset är gavelställt, vilket innebär att huvudentrén ligger på ena gavelsidan ut mot vägen.

Läs hela artikeln här

Vill du veta allt om Villa Komstad?

Läs mer om alla fördelar med Villa Komstad och SmålandsVillan. Här hittar du bland annat planlösningar, mer om vår standard och tillval och energiförbrukning.

Läs mer om Villa Komstad här