Visningshus

Villa Huskvarna

Fjätursvägen 1A, Sollentuna

Upplev Villa Huskvarna i Södersätra i Sollentuna

När du kommer in i Villa Huskvarna möts du av en ljus och rymlig entré med genomsikt ut mot baksidan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig samvaroyta om 37 kvadratmeter.

Välkommen till detta välplanerade 1,5-planshus om 95 m² på entréplan, väljer du att inreda övervåningen får huset 164 m² boyta. Den liggande vita panelen med vita stuprör och spröjsade fönster ger huset ett modernt utseende med lite New England känsla. För att bryta av det vita har vi valt svarta tegelpannor, likväl till carporten för att skapa en sammanhållning. Huset är försett med solceller på taket från Nibe för hålla nere energikostnaderna.

Entréplan bjuder på öppna umgängesytor där kök och vardagsrum ligger intill varandra med varsin utgång till trädgården. Det skapar en ljus och luftig miljö. I husets andra halva ligger två sovrum samlade med närhet till både badrum och klädvård/ groventré.

Köket är försett med dämpande vita luckor med mjukstängande funktioner. Mörkare bänkskiva med grått stänkskydd. Ugnen är inbyggd med spishäll och fläktkåpa. Alla golv går i Ek från Boen. Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. Trappan är vitmålad med eklaserade furusteg och rostfria spjälor. 

Övervåningen i visningshuset är oinredd. Med inredd övervåning får man upp till sju rum och kök. 

söndag 2 jun 15:00-16:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Veronica Rosenberg

  • 010- 434 16 10
  • 070-601 77 13

Husmodell

2-planshus

Villa Huskvarna

  • 95 m2 (190 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Huskvarna

Ny husmodell!

Villa Komstad – praktiskt taget byggt av våra kunder

Villa Komstad är SmålandsVillans nykomling i sortimentet för 2019. Det moderna 1,5-planshuset är gavelställt, vilket innebär att huvudentrén ligger på ena gavelsidan ut mot vägen.

Läs hela artikeln här

Vill du veta allt om Villa Komstad?

Läs mer om alla fördelar med Villa Komstad och SmålandsVillan. Här hittar du bland annat planlösningar, mer om vår standard och tillval och energiförbrukning.

Läs mer om Villa Komstad här