Visningshus

Villa Huskvarna

Skiljedalsvägen 23B, Torslanda

Villa Huskvarna i Torslanda

Varmt välkommen att besöka Villa Huskvarna i Torslanda med inredd övervåning. Huset är till salu. Här bor du idylliskt nära havet och naturen.

Bo naturnära vid havet

Huset ligger i Torslanda, inbäddat i grönskande naturreservat med fina strövområden. Området ligger nära det barnvänliga Tumlehedsbadet där det finns en liten sandstrand och en brygga. Önskar man lite mer avskildhet är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna. Här finns även en liten småbåtshamn. Gillar du att motionera finns det fina promenadvägar längst havet till Lilleby.

Villa Huskvarna, ett rymligt 2-planshus

När du kommer in i Villa Huskvarna möts du av en ljus och rymlig entré med genomsikt ut mot baksidan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig samvaroyta. Här kan hela familjen laga mat samt bjuda in till stora middagar. Huset är inrett med fullt utrustat kök och tvättstuga samt helkaklat badrum. 

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Jenny Wåhlander

  • 010-434 13 27
  • 070-600 97 63

Husmodell

2-planshus

Villa Huskvarna

  • 95 m2 (190 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Huskvarna

Ny husmodell!

Villa Komstad – praktiskt taget byggt av våra kunder

Villa Komstad är SmålandsVillans nykomling i sortimentet för 2019. Det moderna 1,5-planshuset är gavelställt, vilket innebär att huvudentrén ligger på ena gavelsidan ut mot vägen.

Läs hela artikeln här

Vill du veta allt om Villa Komstad?

Läs mer om alla fördelar med Villa Komstad och SmålandsVillan. Här hittar du bland annat planlösningar, mer om vår standard och tillval och energiförbrukning.

Läs mer om Villa Komstad här