Visningshus

Villa Huskvarna

Skiljedalsvägen 23B, Torslanda

Villa Huskvarna i Torslanda

Varmt välkommen att besöka Villa Huskvarna i Torslanda. Huset är till salu med inflyttning vintern 2018. Här bor du idylliskt nära havet och naturen.

Bo naturnära vid havet

Huset ligger i Torslanda, inbäddat i grönskande naturreservat med fina strövområden. Området ligger nära det barnvänliga Tumlehedsbadet där det finns en liten sandstrand och en brygga. Önskar man lite mer avskildhet är det bara att promenera ut på de omgivande klipporna. Här finns även en liten småbåtshamn. Gillar du att motionera finns det fina promenadvägar längst havet till Lilleby.

Villa Huskvarna, ett rymligt 2-planshus

När du kommer in i Villa Huskvarna möts du av en ljus och rymlig entré med genomsikt ut mot baksidan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig samvaroyta. Här kan hela familjen laga mat samt bjuda in till stora middagar. Huset är inrett med fullt utrustat kök och tvättstuga samt helkaklat badrum.

Varmt välkommen att boka en visning!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Säljare

Säljare

Jenny Wåhlander

  • 010-434 13 27
  • 070-600 97 63

Husmodell

2-planshus

Villa Huskvarna

  • 95 m2 (190 m2)
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Huskvarna

Ett paketerbjudande utöver det vanliga

Just nu kan du få ett hem med hög kvalitet till ett lägre pris än någonsin. Erbjudandet gäller Villa Vrigstad 2019, ett modernt 1,5-planshus inklusive husgrund och en mängd olika tillval.

Tappa hakan här

Med Villa Vrigstad blev drömmen verklighet

Elina och Oskar kikade runt på olika hus och modellen som de föll för var Villa Vrigstad från SmålandsVillan. Det lilla huset med de stora möjligheterna.

Läs hela artikeln här