Visningshus

Villa Fredriksdal

Molnvägen 12, Vetlanda

Villa Fredriksdal i Vetlanda

I Vetlanda, har vi vårt nya visningshus Villa Fredriksdal. Blir du sugen att flytta in direkt är det inga problem. Huset är till salu!

På Himlabackarna i Vetlanda hittar ni vårt fina Villa Fredriksdal

Huset är möblerat av EM, som har använt sig av inredning från de lokala möbeltillverkarna Bröderna Andersson och Viking Beds of Sweden. Gardiner kommer från Markis och gardinservice i Vetlanda.

Villa Fredriksdal är 122 välplanerade kvadratmeter med egen barn- och vuxenavdelning. Eller vad sägs om: rymlig hall, stort och ljust kök, fyra sovrum, två toaletter, ett härligt vardagsrum och ett allrum till barnen. Visst låter det som en dröm!? Addera till den fina genomsikten som finns från båda ytterdörrarna. Vad mer behöver man säga? Kanske att ett enplanshus dessutom är lättskött.

Adress: Molnvägen 12, Vetlanda

Kontakt: Wiveca Lüning, tel 073-386 32 23
wiveca.luning@smalandsvillan.se

lördag 17 mar 11:00-13:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Wiveca Lüning

  • 073-386 32 23
Skicka e-post

Husmodell

1-planshus

Villa Fredriksdal

  • 122 2
Mer om Villa Fredriksdal

Bygg ett hus fullt med gröna tillval

Vi har valt att bygga energieffektivt redan från början. Men med energisnåla vitvaror, passivfönster och solceller på taket kan du sänka dina driftskostnader rejält. Här hittar du alla våra gröna tillval, som är bra för både dig och miljön.

Läs allt om gröna tillval

Bidraget är nu höjt till 30%!

Installera solceller - nu med högre investeringsbidrag

Vill du ta tillvara på naturens resurser och sänka dina driftskostnader? Då ska du investera i solceller på taket. Med solcellernas hjälp kan du producera din egen el och sälja överskottet till valfritt elbolag.

Läs mer om solceller här

Läs våra inspirerande artiklar

Villa Fredriksdal - En succé från början

Villa Fredriksdal lanserades i februari 2016 och har tagits emot med öppna armar både hos våra kunder och säljkår. Vilka tankar ligger bakom och hur känns det när den blir så omtyckt?

Läs hela artikeln

Direkt hem till din brevlåda

Beställ vår huskatalog