Flyttklart i Sjöbo

Villa

Till salu

Sågfilsgatan 26

Sjöbo

  • Antal rum 5 rum och kök (upp till 11 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris Från 3 900 000 kr

Flytta in i nybyggt hus i Sjöbo i södra Skåne

Nu kan du bli den första som bor i det här flyttklara Villa Ljungby i vackra Sjöbo.

Villa Ljungby är ett hus med goda möjligheter att utöka boendet efter den växande familjen. Här har vi valt att uppföra huset med stående panel med liggande detaljer, svart tak och fönster i gavelspetsarna. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset fördelar sig på 122 kvm och består av fyra rum och kök. När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri genomsikt ut mot trädgården på andra sidan. Från hallen tar du dig vidare in mot köket som ligger i öppen anslutning mot det ljusa ljusa vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, vita vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. I husets andra ände ligger de tre sovrummen samlade. Här finns också ett lite mindre allrum, klädkammare, tvättstuga och kaklat badrum med golvvärme, duschvägg, kommod, handukstork och takdusch. 

Huset levereras med oinredd övervåning men den dagen du väljer att inreda det övre våningsplanet så öppnar de verkliga möjligheterna upp sig. Med inredd övervåning blir boytan strax över 200 kvm och du kan få upp till 11 rum och kök.

Till huset hör även ett isolerat garage.

Flytta till Sjöbo

I Sjöbo möts du av vacker natur och ett varierande landskap med jordbruk, lövskog och sjöar. Här finns det goda möjligheter att utöva sina fritidsintressen i form av jakt, fiske och olika sportaktiviteter. På somrarna kan man göra en utflykt till Vombsjön för att bada, spela golf i en underbar skogsmiljö på Sjöbo Golfklubb eller vandra i Snogeholms vackra strövområde. I Sjöbo finns bekvämligheter i form av förskola, skola, mattaffärer, apotek, restauranger, bensinmack och vårdcentral inom ett bekvämt avstånd. Om du är ute efter mer shopping och uteliv så kan man alltid ta en tur till de närliggande grannstäderna Ystad eller Lund.

Är du intresserad av det här huset?

Det här huset säljs i samarbete med Våningen och Villan. Läs mer om huset på vaningen.se och kontakta mäklare Madeleine Johansson om du vill köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Hygget 9
  • Antal rum 5 rum och kök (upp till 11 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 122 m² (200 m² med inredd övervåning)
  • Pris Från 3 900 000 kr

Kontaktpersoner

Mäklare

Madeleine JOhansson

  • 0705 11 13 06