Om SmålandsVillan

SmålandsVillan grundades 1997 och är en del av Sveriges ledande bostadskoncern OBOS Sverige AB. Med Småländsk finurlighet och smarta lösningar erbjuder vi mycket hus för pengarna. Vi är inte snåla. Vi är enkla, trygga och prissmarta.

Mycket hus för pengarna

Vi vill att alla ska kunna bo i eget hus. Vi jobbar efter ledorden: smarta lösningar, mycket hus för pengarna, åtkomligt för alla och livskvalitet. Med det menar vi att bo bra är en viktig del i livet, men långt ifrån allt. Vi vill skapa ett boende som ger utrymme att växa på alla sätt. Där du kan göra mer plats när familjen blir större och där du fortfarande har råd med resor, hobby och allt annat som sätter guldkant på just din tillvaro.

Hus byggda med omsorg

Vår idé som hustillverkare är att erbjuda ett omsorgsfullt urval hustyper med fastställda planlösningar framarbetade av arkitekter med funktionalitet i fokus. Vår arkitekt har med detta i åtanke ritat moderna hus med optimerade planlösningar, där du själv kan inreda övervåningen när behovet finns.

Vi tillverkar våra hus inomhus i fuktfri miljö och med rationella metoder. Torra och varma fabrikslokaler betyder att varken kyla eller regn kan åstadkomma skada eller försena bygget. Till och med skåp, toaletter och elektricitet kommer på plats i fabriken. Du garanteras ett friskt hus i en levande miljö. Fyra till fem veckor efter leveransdatum står huset helt klart för inflyttning.

Erfarenheten sitter i väggarna

SmålandsVillan finns representerat genom säljkontor på cirka 33 platser runt om i Sverige. Våra husfabriker ligger i småländska Vrigstad, samt i Sundsvall. SmålandsVillan är dotterbolag till Sveriges ledande bostadskoncern OBOS Sverige AB. I koncernen ingår även Myresjöhus AB, OBOS Projektutveckling AB och OBOS Mark AB. Vår koncern har byggt hus sedan 1927, vilket innebär 90 års erfarenhet och över 150 000 byggda hus och en stabil ekonomi.