Beställ katalog

Om SmålandsVillan

SmålandsVillan grundades 1997 och är en del av OBOS-koncernen - en av Nordens största bostadsutvecklare. Med Småländsk finurlighet och smarta lösningar erbjuder vi mycket hus för pengarna. Vi är enkla, trygga och prissmarta.

Mycket hus för pengarna

Vi vill att alla ska kunna bo i eget hus. Vi jobbar efter ledorden: smarta lösningar, mycket hus för pengarna, åtkomligt för alla och livskvalitet. Med det menar vi att bo bra är en viktig del i livet, men långt ifrån allt. Vi vill skapa ett boende som ger utrymme att växa på alla sätt. Där du kan göra mer plats när familjen blir större och där du fortfarande har råd med resor, hobby och allt annat som sätter guldkant på just din tillvaro.

Hus byggda med omsorg

Vår idé som hustillverkare är att erbjuda ett omsorgsfullt urval hustyper med fastställda planlösningar framarbetade av arkitekter med funktionalitet i fokus. Vår arkitekt har med detta i åtanke ritat moderna hus med optimerade planlösningar, där du själv kan inreda övervåningen när behovet finns.

Vi tillverkar våra hus inomhus i fuktfri miljö och med rationella metoder. Torra och varma fabrikslokaler betyder att varken kyla eller regn kan åstadkomma skada eller försena bygget. Till och med skåp, toaletter och elektricitet kommer på plats i fabriken. Du garanteras ett friskt hus i en levande miljö. Fyra till fem veckor efter leveransdatum står huset helt klart för inflyttning.

Erfarenheten sitter i väggarna

SmålandsVillan finns representerat genom kontor runt om i Sverige, och husen tillverkar vi i vår fabrik i Vrigstad, nära de småländska skogarna som vi hämtar vårt trä från. SmålandsVillan är ett varumärke i OBOS-koncernen, som är en av Nordens ledande bostadsutvecklare. I koncernens svenska verksamhet ingår även varumärket Myresjöhus, som också tillverkar villor, samt OBOS som bygger små och stora projekt med allt från villor till radhus, parhus, kedjehus och flerbostadshus. OBOS-koncernen har byggt hus sedan 1927, vilket innebär över 90 års erfarenhet och mer än 150.000 byggda hus.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.