Enkelt att bygga hus med SmålandsVillan

När du bygger hus med SmålandsVillan kan du vara säker på att du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Vi är med dig genom hela processen när du ska bygga nytt hus eller villa och vi delar flitigt med oss av tips och råd här på webben.

Testa Husbyggaren

Hitta den stil du gillar ur vårt standardsortiment och komplettera med tillval för att göra huset precis som du vill ha det. När du är nöjd med ditt hus kan du enkelt be att få en offert, spara ditt hus eller skriva ut en sammanställning av husets alla egenskaper. 

Läs mer om Husbyggaren

Varför bygga nytt?

Alla som funderar på att köpa hus kommer någon gång ställa sig frågan: Ska vi bygga nytt eller köpa begagnat? Vi har jämfört alternativen och lyfter fram de tre största fördelarna med en nybyggd Smålandsvilla.

Läs mer

Så bygger vi

Med småländsk envishet ser vi till att varje kvadratmeter utnyttjas, att alla detaljer är genomtänkta och att materialet vi arbetar med håller i år framöver. Att erbjuda hus med hög kvalitet till ett överkomligt pris är nämligen vår hjärtesak.

Läs mer

Få råd med hus

Det är mycket nytt att sätta sig in i när man köper hus. Då kan det vara skönt att få lite extra hjälp med att räta ut ett och annat frågetecken. 

Läs mer

Eget arbete

Genom att måla, tapetsera, lägga golv och sätta lister själv kan du spara flera tusen kronor. Vi har tagit fram två sparsamma alternativ för dig som gärna sätter egen prägel på huset.

Läs mer

Energi & miljö

När du köper en Smålandsvilla så väljer du också ett av marknadens effektivaste energisystem. Du väljer ett kvalitetssäkrat arbetssätt och en typgodkänd isolergrund. Det är bra för både dig och miljön.

Läs mer

Videoskola

Vad ska man tänka på innan man köper hus? Får vi plats med en våningssäng och ett skrivbord i barnrummet? Hur lång tid tar det att montera en Smålandsvilla? Här i vår videoskola har vi samlat både inspirerande och informativa filmklipp.

Se filmerna

100 anledningar

Fördelarna med att bo i en Smålandsvilla är många. För att göra det enklare för dig har vi nu numrerat dem och samlat alla anledningar på en och samma sida. Här kan du läsa om allt från rymliga badrum till smart byggnadsteknik och oinredda övervåningar.

Läs anledningarna

Frågor & Svar

Funderar du på något inför ditt husbygge? Eller vill du ha mer information om våra husmodeller, tillval och visningshelger till exempel? Här har vi samlat de vanligaste frågorna som våra kunder ställer. Om du inte hittar svaret på din fråga får du gärna kontakta oss via telefon eller mail.

Läs mer

Vi hjälper dig

Kontakta oss

Våra mest populära hus just nu

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 ( 156 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

1,5-planshus

Villa Nybro

  • 119 m2 ( 195 m2)
  • 4 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Nybro