Beställ katalog

Få ett rikare husliv: bli OBOS-medlem

Att bli med hus är att byta liv. Helt plötsligt värderar man andra saker – och behöver en massa nya saker. Då passar ett OBOS-medlemskap perfekt, och eftersom SmålandsVillan är en del av OBOS kan du också bli medlem. Titta här!

Läs mer

SmålandsVillan är en del av OBOS

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, precis som våra vänner på Myresjöhus. OBOS i sin tur är en av Nordens största bostadsutvecklare, som bygger hem av alla slag över hela Sverige. Och som OBOS-medlem får du även förtur till alla dessa. Förturen gäller också vid köp av tomter, både från oss och från Myresjöhus, liksom alla våra flyttklara hus. Ett medlemskap lönar sig alltså även den dagen det är dags för nästa hem…

Fixarförmåner

Förmåner för alla husägarprojekt

När husdrömmen blivit sann är det dags att sätta din egen prägel på det hela. Då passar det perfekt att OBOS-medlemmar får fina rabatter på både färg, byggmaterial, inredning och köksprylar.

Läs om förmånerna

Praktiska förmånder

Förmåner för det praktiska i tillvaron

Som OBOS-medlem får du också gott om förmåner som underlättar din vardag. Fina rabatter på försäkringar, el, larm och städning, till exempel.

Läs om förmånerna

Förmåner med guldkant

Förmåner för en härligare vardag

När du just gjort ditt livs affär kanske din plånbok känner sig lite tunn – och orolig. Då är det skönt med förmåner som gör det enklare att unna familjen det där lilla extra. Resor, hotell, nöjen – med mera.

Läs om förmånerna

Förtur till nya hem!

Som OBOS-medlem får du förtur till att välja läge och köpa tomter och bostäder från alla våra varumärken: OBOS, Myresjöhus och SmålandsVillan.

Och ju längre tid du varit medlem, desto större chans har du att få exakt vad du vill ha. Men fördelarna slutar inte där. När ett hus säljs med budgivning får du chans att matcha det högsta budet, och du får dessutom möjlighet till extra trygghet om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden.

Läs mer på obos.se

Varför medlemskap?

Förtur till tomter och fina förmåner väntar…

Att bli OBOS-medlem kostar 200 kr/år + en inträdesavgift på 300 kronor. Det tjänar du in på en hink utomhusfärg… 

Bli medlem!

Extra ekonomisk trygghet för medlemmar

Som medlem får du tillgång till OBOS trygghetspaket med lösningar som kan hjälpa dig ekonomiskt ifall din nuvarande bostad inte blir såld i tid.

SmålandsVillan är en del av OBOS, och du som blir kund hos oss kan få extra trygghet genom att bli OBOS-medlem. Då får du tillgång till OBOS trygghetspaket med lösningar som kan hjälpa dig ekonomiskt om din nuvarande bostad inte blir såld i tid.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.