Mycket hus för pengarna i vår nya huskatalog

Här beställer du SmålandsVillans inspirerande huskatalog. Katalogen är gratis och kommer hem till din brevlåda inom ett par dagar. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan. Du kan också välja att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Då får du aktuella nyheter som exempelvis husvisningar och tomtsläpp lokalt där du bor.

100 sidor inspiration ingår - allt skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Vi skickar med 100 sidor inspiration

Du som beställer katalog från SmålandsVillan får just nu dessuom 100 sidor inspiration i vårt magasin Självklart. Läs om nyheter, kundreportage och tips för ditt hem. Allt i samma paket - hemskickat utan kostnad till dig!

Mycket hus för pengarna

Tid över till familj och vänner. Pengar över till fritidsintressen, tillställningar och resor. Det är ”Mycket hus för pengarna” för oss på SmålandsVillan. 

Så här får du mycket hus för pengarna

Upptäck vårt nya hus!

Villa Drömminge

Drömmen för barnfamiljer

”Vi vill uppfylla barnfamiljernas husdrömmar” tänkte vi på SmålandsVillan, och tog fram 2018 års nya husmodell Villa Drömminge. Huset erbjuder fem sovrum, mycket förvaring, dubbeldusch, rymlig klädvård och upp till tre toaletter.

Läs allt om Villa Drömminge

Testa Husbyggaren

Hur ska ditt hus se ut?

Vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. Med Husbyggaren gör vi det också enklare för dig att ta steget och börja bygga ditt nya hus.

Läs mer om Husbyggaren här

Våra mest populära husmodeller just nu

1,5-planshus

Villa Kalmar

  • 95 m2 ( 156 m2)
  • 3 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Kalmar

1,5-planshus

Villa Nybro

  • 119 m2 ( 195 m2)
  • 4 rum och kök
  • Inredningsbar övervåning
Mer om Villa Nybro