Beställ katalog

Jobba hos oss

Vill du vara med och bygga framtidens samhälle och uppfylla bostadsdrömmar? Då har du goda möjligheter till en spännande karriär i koncernen OBOS som SmålandsVillan är en del av.

Visionen driver oss framåt

SmålandsVillan är en del av OBOS, som är en av Nordens största bostadsutvecklare. På OBOS har vi en vision om att bygga framtidens samhälle och uppfylla människors bostadsdrömmar. I Sverige är vi cirka 950 medarbetare som tillsammans arbetar för visionen varje dag. Kort och gott – våra medarbetare är vår allra viktigaste resurs. Därför vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare, så att alla som börjar sin karriär hos oss kan trivas, utvecklas och känna att de är del av någonting större.

Att arbeta på OBOS är att göra det i en organisation som har ett tydligt samhällsengagemang. Vi erbjuder våra medarbetare utmanande och spännande arbetsuppgifter i en utvecklande arbetsmiljö. Allt i en organisation som präglas av fem värderingar.

Lediga jobb på obos.se

På obos.se hittar du tjänster som vi just nu söker nya medarbetare till inom OBOS i Sverige.

Gå till obos.se

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.