Förhöjt väggliv

Här hittar du våra 1,5-planshus med förhöjt väggliv - som både ger mer rymd och ett högre snedtak på den inredningsbara övervåningen. Vill du ha ett 2-planshus men begränsas av bygghöjden i detaljplanen? Då kan du bygga ett hus med förhöjt väggliv.

Vackra snedtak och generös boyta

Med en småländsk finurlighet har vi skapat hus med förhöjt väggliv. Det innebär att väggarna på den inredningsbara övervåningen är lite högre än på långsidorna och taket är lite flackare än i ett vanligt 1,5-planshus. Med andra ord blir rymden och golvytan på den inredningsbara övervåningen lite större men du har fortfarande kvar charmen med snedtak. En fiffig lösning när du vill ha ett stort hus men behöver anpassa dig utifrån begränsningar i detaljplanen. Här får du plats med det du vill och lite till. Precis vad vi menar med mycket hus för pengarna. 

Är du på villavägar?

Skapa ditt hus i Husbyggaren

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. Du kan alltid gå in och ändra dina val och det är lika enkelt i webbläsare som mobil.

Bygg online nu

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Våra mest populära husmodeller just nu

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.