Beställ katalog

Bygg och bo tryggt med SmålandsVillan

Med småländsk finurlighet, smarta lösningar och öga för detaljerna levererar vi på SmålandsVillan mycket hus för pengarna. Idag är vi en del av medlemsorganisationen OBOS - en av Nordens största bostadsutvecklare. En extra trygghet för dig i form av ekonomiska muskler, lång erfarenhet och långsiktigt agerande.

Men tryggheten slutar inte där. Med vår totalentreprenad bygger du oslagbart tryggt och bekvämt, till ett fast pris under hela husaffären. Blir du OBOS-medlem får du extra ekonomisk trygghet, och eftersom vi är Nyckelpartner till Nordea får du möjlighet till ännu bättre lånevillkor. Naturligtvis ingår även garantier och försäkringar för ett tryggt husbygge – och ett tryggt boende i många år framöver.

Tryggt att bygga

Med vår totalentreprenad skriver du ett enda kontrakt med oss, och vi tar ett totalansvar för hela byggprocessen. Att våra hus byggs inomhus i vår fabrik gör det enklare att hålla en hög och jämn kvalitet, och vårt mål är alltid att överlämna huset till dig helt utan anmärkningar. Vi kallar det vår Nollfelsvision.

Trygga försäkringar

I vår totalentreprenad ingår en tioårig nybyggnadsförsäkring som täcker byggrelaterade skador som upptäcks efter att du flyttat in, liksom ett färdigställandeskydd, som skyddar dig om något skulle hindra oss från att slutföra entreprenaden. Naturligtvis ingår alla produktgarantier för vitvaror och annan utrustning, och vi skickar även med en villaförsäkring för den första tiden i ditt nya hem.

Tryggt för plånboken

När du bygger hus med oss på SmålandsVillan får du extra trygghet i att ha stora starka OBOS i ryggen, både i ett större ekonomiskt perspektiv och i din vardag. Blir du OBOS-medlem kan du nämligen få ekonomisk hjälp ifall din nuvarande bostad inte blir såld i tid. Hos oss bygger du hus med fast pris, och får möjlighet till extra bra lånevillkor via vårt samarbete med Nordea.

Omtanke om varje detalj

I en Smålandsvilla lämnas inget åt slumpen. Vi tänker på allt från konstruktion, produktion och montering – till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror. Det tycker vi känns tryggt.

Varje Smålandsvilla börjar sin resa i fabriken i Vrigstad, nära de småländska skogarna som vi hämtar vårt trä ifrån. Husen byggs nästan helt färdigt i fabrikens torra och varma miljö, det enda som sker utomhus är själva monteringen. Det gör att ditt hus inte riskerar att skadas av väder och vind – men också att våra tidplaner håller. Cirka 5 veckor efter att huset levererats till din tomt kan du tryggt flytta in, och njuta av ett friskt hus med en god inomhusmiljö.

Garantier & försäkringar

Viktigt att veta vad som ingår!

Totalentreprenad

Läs allt om våra entreprenadsformer.

Finansiering

Tryggt med extra fast pris!

Kvalitet och hållbarhet

Läs mer om hur vi ser på saken.

Förmån för medlemmar!

Extra ekonomisk trygghet för medlemmar

SmålandsVillan är en del av OBOS, och du som blir kund hos oss kan få extra trygghet genom att bli OBOS-medlem. Då får du tillgång till OBOS trygghetspaket med lösningar som kan hjälpa dig ekonomiskt om din nuvarande bostad inte blir såld i tid.

Läs mer!

Partner med Nordea

Trygg finansiering

Superservice, amorteringsfrihet och fina villkor

Ja, genom vårt samarbete med Nordea har du alla förutsättningar för att hitta en trygg finansieringslösning för ditt hus.

Läs mer
Barn och hund leker på golvet i nybyggt hus

Vad tycker våra kunder?

Vem vet mer om hur det är att bygga hus med oss, än en familj som redan gjort det? Nej, vi tänkte väl det. Här låter vi våra kunder berätta om sina husresor.

Läs mer

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.