Den trygga och enkla resan

Det finns många olika uttryck på marknaden om hur man får det trygga och enkla husbyggandet. På SmålandsVillan erbjuder vi totalentreprenad, vilket innebär att vi som hustillverkare tar hela ansvaret vad gäller allt från byggnation, upphandlingar, kontakt med entreprenörer och hantverkare till det juridiska ansvaret.

Tryggt och bekvämt med totalentreprenad

Du skriver ett kontrakt och det är med oss på SmålandsVillan. Dessutom får du ett fast pris där även vissa markarbeten ingår. (Om det krävs större ingrepp på tomten såsom sprängning, pålning, utfyllnad eller bortforsling av massor tillkommer kostnaderna för det.) Du och din säljare går noggrant igenom vad som ingår i priset, vilka förberedelser som krävs och vad processen att bygga hus innebär. Din säljare finns sedan tillhands som stöd genom hela beslutsprocessen. När byggnationen är igång tar ofta din byggledare över.

För dig som kund innebär totalentreprenad att du kan koppla av och koncentrera dig på de roliga delarna. Visst är det mycket roligare att fundera på inredning, tomten, hur uteplatsen ska vara och allt annat som hör hus och trädgård till än grundarbeten och avtal. Du skriver ett kontrakt med oss och vi ombesörjer allt så att din husbyggnation fungerar. Ditt hus blir klart utan att du behöver bevaka om alla gör vad de ska, hålla kontakten med entreprenörerna, fundera på om det blir rätt eller vad som händer. Du har en kontakt under byggnationen och det är din personliga projektledare som kan svara dig på de frågor som du har. 

I vår totalentreprenad ingår en typgodkänd, fukt- och radonsäkrad grund från Isolergrund, läs gärna mer om grunden här.

Målningsförberett 

Du kan även välja målningsförberett hus på totalentreprenad. Då står vi för hela ansvaret under byggnationen men vid överlämnandet återstår bland annat målning, spackling, tapetsering mm. Vi på SmålandsVillan har fortfarande det stora ansvaret vad gäller grund, byggnation, våtutrymmen, kök och det juridiska ansvaret. Med målningsförberett hus på totalentreprenad har du hela tryggheten när det gäller byggnationen och kan tillgodoräkna dig eget arbete som del av kontantinsatsen.

 

Husbyggaren

Välj rätt vägg i livet

Husbyggaren hjälper dig hela vägen fram till dörren – när du byggt och sparat ditt hus följer det med dig genom processen. Du kan alltid gå in och ändra dina val och det är lika enkelt i webbläsare som mobil.

Bygg online nu

Vill du veta mer om huset?

Hör av dig till oss!

Hur vill du att vi kontaktar dig?