Säljstart 26 april

Villa

Kommande

Stomvägen 20B

Kållered

 • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
 • Pris Från 5 700 000 kr
 • Säljstart 26 april

Flytta till nybyggd villa i Kållered

Hitta hem i en nybyggd villa på ett utmärkt läge mellan natur och city i Kållered utanför Göteborg

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset med liggande panel, rött tak och fönster i gavelspetsarna. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vita målade väggar.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av tre rum och kök. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en känsla av rymd och gör det enkelt att umgås mellan rumsgränserna. Köket kommer från Vedum och levereras med vår nivå 2-standard, vilket innebär ett kök där förvaringsmöjligheterna är optimerade. Med inbyggnadsugn- och micro samt induktionshäll blir det plats för extra skåp och lådor. Maskinparken består av rostfri kyl, frys och diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn, mikro samt fläkt. I andra änden av huset ligger ett generöst föräldrasovrum, ett mindre sovrum samt tvättstuga och badrum samlat. Badrummet är inrett med kakel och klinker inklusive komfortgolvvärme och vit kommod.  

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och utöka till 8 rum och kök och få en boyta om 156 kvm. På tomten kommer vi göra grusad uppfart samt så gräs. 

Flytta till Kållered

Tomten ligger i ett tätbebyggt område i Kållered söder om Göteborg, med goda pendlingsmöjligheter både via E6 och med kollektivtrafik. Alldeles i närheten ligger Kållereds köpcentrum, IKEA, byggvaruhandel och flera matbutiker. Även förskola och skola ligger inom ett bekvämt avstånd. Här har du dessutom nära till naturen med både vackra vandringsleder och bad. Kort och gott har du allt du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop på ett bekvämt avstånd men även sånt som sätter guldkant på tillvaron.  

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Andreas Versén.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Mölndal Backen 1:126
 • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
 • Boarea 95 m² (156m² med inredd övervåning)
 • Tomtarea 607 m²
 • Pris Från 5 700 000 kr
 • Säljstart 26 april
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Andreas Versén

 • 010-434 15 55
 • 070-601 35 85