Projekt

Försäljning pågår

Tomter i Skeda Udde

Linköping, Skeda Udde

  • Antal bostäder 25 tomter
Projektfakta
  • Antal bostäder 25 tomter
  • Upplåtelseform Äganderätt

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer

Kontaktpersoner

Säljare

Hanna Sigland

073-044 60 43

Säljare

Joakim Oldenburg

010-434 13 86

070-600 62 99

Nordea Bank

Jonas Wahlström

010-156 22 45

SmålandsVillans husmodeller

Hos SmålandsVillan kan du välja husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

Se våra husmodeller

Njut av villalivet i trivsamma Skeda Udde

Drömmer du också om det ljuva villalivet? Om en enklare vardag, där skogspromenaden inte blir ett helt projekt, där du kan njuta av lugnet på altanen och där barnen kan springa rätt ut i leken? Då är du välkommen till Skeda Udde!

Läs mer om området

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård.

Läs mer

Att välja rätt hus – drömhemmet på Himlabackarna

Andrea och Fredrik letade under en tid efter ett begagnat hus men började efter en tid också kika på att bygga ett nytt hus och insåg snabbt att SmålandsVillan hade prisvärda hus.

Läs mer

Husdröm tack vare SmålandsVillans tomter

SmålandsVillan löser inte bara husdrömmarna utan kan även erbjuda tomter. Och det är precis så Ida och Tobias gick tillväga när de byggde hus med SmålandsVillan. 

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.