Beställ katalog

Förhöjt väggliv

Villa Eksjö

Allt om detta hus

Pris

Pris från

1 942 500 kr

Pris inflyttningsklart från

1 982 500 kr

  • Bygghöjd 4,54 m
  • Byggarea 110 m2
  • Boarea 95 m2 — Med inredd övervåning 164 m2
Se alla planlösningar

Testa Husbyggaren

Låt ditt drömhus ta form

Bygg online

En skönhet till hus med förhöjt väggliv

I eleganta Villa Eksjö lever du det goda livet på en ljus och trivsam entrévåning med rum får både umgänge och egentid i två sovrum. Sedan kan du växla upp till hela sju rum och kök när du inreder övervåningen. Där uppe får du både gott om golvyta och mysiga snedtak tack vare förhöjt väggliv.

Villa Eksjö välkomnar dig med fin utsikt rakt genom huset. Det här fina huset är uppdelat i två oaser, dels den sociala med en ljus och trivsam öppen planlösning för kök och vardagsrum, dels den privata där du har två sovrum som standard. Men Villa Eksjö erbjuder också flera fina planlösningsalternativ: du kan till exempel välja bort det mindre sovrummet och istället få ett större vardagsrum – eller göra om det till en storslagen walk-in-closet.

Självklart har Villa Eksjö även rum för det praktiska i tillvaron, som ett fint badrum och ett superpraktiskt klädvårdsrum med egen entré. Och sedan, när du är redo att inreda din övervåning, då händer det grejer... Som standard inreder du den precis som du vill – och när du vill. Som tillval kan du få den inredd från start – med tre sovrum, badrum, klädkammare och allrum med kontorshörna. Valet är ditt!

Planlösningar

Planlösning 1 av 5

Standard: Modernt, öppet och ljust

Kök och vardagsrum till vänster – i husets högra halva ligger sovrum, badrum och klädvård samlade. Här skapas en fin balans mellan umgänge och avskildhet.

Planlösning 2 av 5

Stort vardagsrum: Plats för stora kalas

I det här alternativet väljer du bort sovrum 2 för ett vardagsrum utöver det vanliga. Det stora utrymmet gör det lätt att umgås många – nästan 33 kvm!

Planlösning 3 av 5

Walk-in-closet i sovrummet: Praktisk vardagslyx

Här får sovrum 2 göra plats för kläder och förvaring. En rymlig walk-in-closet med ingång från husets Master Bedroom. Något vi väl alla drömmer om?

Planlösning 4 av 5

Övervåningsförslag: Oj, vilka möjligheter!

Som standard får du själv bestämma hur du vill ha din övervåning. Det här är vårt förslag – och om du gillar kan du som tillval få det klart från start. Spana in nästa bild.

Planlösning 5 av 5

Inredd övervåning: Redo för inflyttning

Som tillval kan du få övervåningen inredd och klar. Då får du tre trevliga sovrum, badrum, klädkammare och allrum med kontorshörna. Vad tycks?

Gillar du denna planlösning?

Den går att få i flera av våra andra husmodeller!

Fler planlösningar

1 av 5

Standard: Modernt, öppet och ljust

2 av 5

Stort vardagsrum: Plats för stora kalas

3 av 5

Walk-in-closet i sovrummet: Praktisk vardagslyx

4 av 5

Övervåningsförslag: Oj, vilka möjligheter!

5 av 5

Inredd övervåning: Redo för inflyttning

Visningar

Visningshus

Villa Eksjö

Tids­bokning

Aktervägen 9, Listerby, Slättanäs

Boka tid
Helen Hedlund Säljare, Smålandsvillan

Kittlar huset dina smaklökar?

Vad kostar det?

Låt oss sätta samman ett prisförslag. Huset du gillar på platsen du älskar.

Hur funkar det?

Vi gör husbygge enkelt. Låt oss berätta hur det går till.

Vill du veta mer om det här huset?

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Vad som ingår?

Bra standard är standard

Istället för att erbjuda en uppsjö tillval har vi redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus.

Läs mer

Bygg online

Se priset direkt

Bygg ditt drömhus på några minuter

I vår husbyggare kan du komponera ditt drömboende med några enkla klick och se priset direkt. 

Till husbyggaren

Uppskattad energianvändning

En nybyggd Smålandsvilla är en energisnål villa. Här kan du få ett hum om energiförbrukningen i ditt drömhus just där du tänker bygga. Fyll bara i din kommun.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

3 400

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

6 300

kWh/år
Energiklass

C

Bygg nytt och bo billigare

Ja, det är sant. Du kan faktiskt bo billigare i ett alldeles nybyggt hus än i ett begagnat. Trots dagens räntor och elpriser.

Spara mer med solceller

När drömhuset ska bli ditt finns det mycket man villhöver. Men det finns ett tillval som lönar sig lite extra: solceller.

Vad är driftskostnader, egentligen?

När man ska bygga eller köpa hus får man höra att driftskostnaderna ska vara låga – men vad betyder det? Låt oss förklara.

Trendigt inrett vardagsrum i nybyggt hus
I Villa Eksjö är det lätt att umgås!

Vårt trygghetspaket

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer
Inspirationsbild för inredning i nybyggt hus
Peder Lorentzon Säljare, Smålandsvillan

I din hand inom några dagar

Beställ vår huskatalog gratis

Frågor och svar

Ta kontakt med en av våra säljare så hjälper vi er vidare. Det kostar inget alls att boka ett möte. Vill du fundera lite själv och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt hus ska se ut: besök våra villavisningar runt om i landet. Du kan också testa att bygga ditt drömhus i Husbyggaren. Här kan du enkelt bygga ditt hus online och se vad det kostar innan du får offert. Ett annat tips är att gå vår Husbyggarskola, där får du lära dig allt om hur husresan med SmålandsVillan går till.

Hur lång tid det tar beror till stor del på tomten. Ska det sökas förhandsbesked? Behöver tomten avstyckas? Blir bygglovsbeslutet överklagat? Generellt sett brukar det ta runt 10-14 månader från start till mål, förutsatt att allt flyter på som det ska. Har du ännu mer bråttom hem? Kolla in våra Flyttklara hus.

Vad själva huset kostar kan du få reda på genom att testa Husbyggaren. Där kan du enkelt bygga det hus du vill ha, testa olika tillval, och se vad det kostar. Men vad just ditt husbygge kommer att kosta i sin helhet varierar från kommun till kommun. Vissa kostnader finns alltid med, som kostnad för kontrollansvarig, bygglov och anslutningsavgifter. Sedan handlar det också om hur mycket jobb som krävs på din tomt. För att ta reda på exakt vad just ditt husbygge kostar hjälper din säljare dig att ta fram en produktionskostnadskalkyl.

Du kan ändra och påverka mycket i din Smålandsvilla. Konceptet med SmålandsVillan är att vi bygger våra volymer i fabrik, detta gör att vi är väldigt effektiva och är prisvärda, men det innebär också att vi inte kan göra ändringar som till exempel flytta eller ta bort fönster eller göra ett rum större. Däremot kan du ändra på nästan all fast inredning och sätta din egen prägel med hjälp av våra olika tillval.

Det finns ett alternativ som vi kallar målningsförberett där du gör en del av arbetet invändigt själv och får ett avdrag på huspriset. När du väljer ett 1,5- eller 2-planshus från SmålandsVillan väljer du också själv när och hur du inreder din övervåning.

Vi brukar räkna med 15 procent av huspriset men det kan variera beroende på dina förutsättningar. I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm. Läs gärna mer om hur Nordea kan hjälpa dig hem.

Garage och carport

Fint hus, men vart ska bilen stå?

Ta det lugnt, vi har tänkt på det också. Vi erbjuder både garage, carports och förråd så att du får plats med allt som inte går in i huset.

Upptäck våra sidobyggnader!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.