Beställ katalog

1,5-planshus

Villa Komstad

Allt om detta hus

Pris

Pris från

1 888 000 kr

Pris inflyttningsklart från

1 928 000 kr

  • Bygghöjd 3,5 m
  • Byggarea 102 m2
  • Boarea 88 m2 — Med inredd övervåning 151 m2
Se alla planlösningar
Bygg online

Är du på villavägar?

Skapa din Villa Komstad direkt i Husbyggaren

Bygg online nu

Supertrevligt 1,5-planshus, även för smala tomter

Kom in i Villa Komstad, och upplev ett supertrevligt hus. Från start bor du bättre än bra på en ljus och härlig entrévåning med fina sociala ytor och ett ljuvligt sovrum – med mera. När du sedan inreder övervåningen kan detta smarta 1,5-planshus få hela sju rum och kök, eller vad ni nu önskar er.

Villa Komstad visar sina trevliga egenskaper redan i husets inbjudande, indragna entré. När du sedan öppnar dörren ser rakt igenom huset – åh! På ena sidan väntar ett ljuvligt sovrum med egen walk-in-closet som extra vardagslyxig bonus. På den andra står en smart placerad klädkammare redo att ta emot dina ytterkläder. Efter att sedan ha beundrat husets fina badrum, tar vi raka vägen in i hemmets hjärta: en delikat kombination av kök och vardagsrum. Här har du fina ljusinsläpp från två håll, och även varsin utgång till din trädgård – eller kanske till din kommande altan?

På tal om utgång, eller ingång, finns en egen sådan även i det praktiska klädvårdsrummet som ligger granne med köket. En toppengrej när du kommer hem med tunga matkassar. En trappa upp väntar sedan stora möjligheter att låta din husdröm slå ut i full blom. När du inreder din övervåning växlar du upp husets boyta till 151 m2! Till exempel kan du få rum med ytterligare tre sovrum, ett hemmakontor, ett mysigt allrum – och badrum såklart. Rätt så trevligt, inte sant?

Planlösningar

Planlösning 1 av 2

Standard: Bra passform för smalare tomter

Villa Komstad är en välplanerad villa med entré på gavelsidan. Köket och vardagsrummet flyter ihop och bildar en öppen yta med ljus från två väderstreck.

Planlösning 2 av 2

Övervåningsförslag: En egen plats för barnen

Tillsammans med den inredningsbara övervåningen får du en total boarea på 151 kvm. Här kan du tänka praktiskt eller låta fantasin flöda – du bestämmer!

Gillar du denna planlösning?

Den går att få i flera av våra andra husmodeller!

Fler planlösningar

1 av 2

Standard: Bra passform för smalare tomter

2 av 2

Övervåningsförslag: En egen plats för barnen

Visningar

Husvisning i Villa Komstad

Välkommen på digital husvisning i Villa Komstad. Det fungerar i både datorn och mobilen - men tar du på dig VR-glasögonen så får du bästa upplevelsen. Välkommen in!

Se huset i VR

Vårt trygghetspaket

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer

Energianvändning

Ort Förbrukning med oinredd övervåning med fönster i produktgrupp 1,0 Uppskattad total energiförbrukning* Energiklass
Malmö 3 600 kWh 6 200 kWh C
Stockholm 4 200 kWh 6 800 kWh C
Umeå 5 500 kWh 8 200 kWh C
Luleå 6 800 kWh 9 500 kWh D
Ort Förbrukning med inredd övervåning med fönster i produktgrupp 1,0 Uppskattad total energiförbrukning* Energiklass
Malmö 5 600 kWh 11 100 kWh B
Stockholm 6 600 kWh 12 000 kWh B
Umeå 8 600 kWh 14 100 kWh C
Luleå 10 600 kWh 16 100 kWh C

Hushållsel kan uppskattas till mellan 4000-6000 kWh/år beroende på storlek av hus, antal personer i familjen och levnadsvanor.

Villa Komstad är ett hus med härlig genomsikt och öppenhet från framsida till baksida.
1,5 planshus Villa Komstad från Smålandsvillan

Frågor och svar

Du är alltid välkommen att vända dig till någon av våra säljare så hjälper vi er och det är kostnadsfritt att boka ett förutsättningslöst möte. Vill du fundera lite själv och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt hus ska se ut kan du börja med att besöka våra villavisningar runt om i landet. Att besöka villavisningar är väldigt bra då man får en uppfattning om helheten med rymd och ljus, det är inte bara ytan i kvadratmeter man ska tänka på, utan känslan. Du kan också testa att bygga ditt drömhus i Husbyggaren. Här kan du enkelt skapa ditt hus och se priset direkt online innan du får offert!

Hur lång tid det tar beror till stor del på tomten. Ska det sökas förhandsbesked? Behöver tomten avstyckas? Blir bygglovsbeslutet överklagat? Generellt sett brukar det ta cirka 14 månader från start till mål, förutsatt att allt flyter på som det ska.

Du kan ändra och påverka mycket i din Smålandsvilla. Konceptet med SmålandsVillan är att vi bygger våra volymer i fabrik, detta gör att vi är väldigt effektiva och är prisvärda, men det innebär också att vi inte kan göra ändringar som till exempel flytta eller ta bort fönster eller göra ett rum större. Däremot kan du nästan ändra på all fast inredning och sätta din egen prägel med hjälp av våra olika tillval.

Det finns ett alternativ som vi kallar målningsförberett där du gör en del av arbetet invändigt själv och får ett avdrag på huspriset. Du kan välja att spackla, tapetsera, lägga golv och lister själv. Väljer du målningsförberett kan du även välja bort hela köket och sätta upp ett eget. I badrummet kan du välja bort kommod och duschvägg och köpa eget, men placeringen av dessa kommer vara utifrån vår planlösning.

Det är bland annat på grund av att priserna varierar runt om i landet, men framförallt för att det ingår totalentreprenad, vilket innebär att du skriver ett kontrakt med oss och efter det tar vi hand om hela byggprocessen. Enkelt och tryggt och du kan luta dig tillbaka och fokusera på de roliga delarna. Visar vi priset direkt på webbsidan kan det lätt bli att du missar allt som faktiskt ingår i priset något som våra säljare gärna vill förklara för dig. Det är inte bara priset för grunden som ingår i den summan, utan även hel del markarbete och förberedelser för tomten där vi använder lokala entreprenörer.

Det är många saker som påverkar vad ett husbygge kostar och priset varierar lite från kommun till kommun. Även här handlar det bland annat om tomtens förutsättningar och de tillval du väljer till ditt hus. Vissa kostnader finns alltid med vid ett husbygge, så som kontrollansvarig, bygglov, startbesked och el-anslutning. Ett tips är att testa Husbyggaren, där kan du enkelt bygga det hus du vill ha och se vad det kostar. För att ta reda på exakt vad ditt husbygge kostar så behöver en säljare hjälpa dig att ta fram en huskalkyl.

Vi brukar räkna med 15 procent av huspriset men det kan skilja sig åt beroende på dina förutsättningar. I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm. På www.nordea.se/smalandsvillan kan du läsa mer och göra en egen bokalkyl.

Ritz Sandström Säljare, Smålandsvillan

Intresserad av att bygga hus?

Beställ katalog

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Standard & Tillval

Bra standard är standard

Istället för att erbjuda en uppsjö tillval har vi redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus.

Läs mer

Garage och carport

Fint hus, men vart ska bilen stå?

Ta det lugnt, vi har tänkt på det också. Vi erbjuder både garage, carports och förråd så att du får plats med allt som inte går in i huset.

Upptäck våra sidobyggnader!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.