Beställ katalog
1,5 planshus Villa Lekeryd från Smålandsvillan

1,5-planshus

Villa Lekeryd

Allt om detta hus

Pris

Pris från

2 157 000 kr

Pris inflyttningsklart från

2 204 000 kr

  • Bygghöjd 3,5 m
  • Byggarea 137 m2
  • Boarea 119 m2 — Med inredd övervåning 195 m2
Se alla planlösningar
Bygg online

Är du på villavägar?

Skapa din Villa Lekeryd direkt i Husbyggaren

Bygg online nu

1,5-planshus med rum för det ljuva familjelivet

Villa Lekeryd är en ytterst barnvänlig bekantskap redan från start, med härligt social planlösning och upp till tre sovrum. Helt perfekt så länge barnen är små. Senare kan du ge dem en egen domän på övervåningen. När den inreds kan detta ljuvliga 1,5-planshus stoltsera med upp till 10 rum och kök!

I Villa Lekeryd finns gott om rum för det ljuva familjelivet. Du välkomnas av en stor entré med utsikt rakt genom huset och plats för både kläder, barnvagn och varma vantar. Som standard ligger barnrummet mitt i huset. Här är det både nära till att smita in till föräldrarnas sovrum – och till att leka tafatt i den öppna planlösningen för kök, vardagsrum och matplats som sträcker sig ut i husets fina vinkeldel.

Naturligtvis har Villa Lekeryd även rum för det praktiska i tillvaron, som badrum och ett kanonfint klädvårdsrum med egen entré. Villa Lekeryd bjuder på flera fina planlösningsalternativ redan på entrévåningen, i vinkeln kan du till exempel skapa ett tredje sovrum. Och sedan, när du inreder din övervåning, kan något riktigt magiskt hända. Då ökar du din boyta till 195 m² – och simsalabim: ditt 1,5-planshus kan plötsligt rymma hela 10 rum och kök.

Planlösningar

Planlösning 1 av 4

Standard: Stor entré och ljuvlig genomsikt

Hela husets vänsterdel bildar en stor, öppen yta som breder ut sig från entrén och hela vägen ner till den vackra vinkeldelen. Till höger ligger sovrum, badrum och klädvård samlade.

Planlösning 2 av 4

Tre sovrum: Avskilt gästrum

I det här alternativet placeras ett sovrum i den stora vinkeldelen. Här får den som vill ett eget avskilt rum att sova ostört i. Kanske en kompis på besök?

Planlösning 3 av 4

Walk-in-closet: Praktisk vardagslyx

Här får sovrum 2 göra plats för kläder och förvaring. En rymlig walk-in-closet med ingång från husets Master Bedroom.

Planlösning 4 av 4

Övervåningsförslag: Upp till 10 rum och kök!

Trappan slingrar sig upp centralt i rummet och skapar spännande inredningsmöjligheter. Förslaget visar fyra sovrum, ett allrum och ett badrum.

Gillar du denna planlösning?

Den går att få i flera av våra andra husmodeller!

Fler planlösningar

1 av 4

Standard: Stor entré och ljuvlig genomsikt

2 av 4

Tre sovrum: Avskilt gästrum

3 av 4

Walk-in-closet: Praktisk vardagslyx

4 av 4

Övervåningsförslag: Upp till 10 rum och kök!

Visningar

Husvisning i Villa Lekeryd

Välkommen på digital husvisning i Villa Lekeryd. Det fungerar i både datorn och mobilen - men tar du på dig VR-glasögonen så får du bästa upplevelsen. Välkommen in!

Se huset i VR

Vårt trygghetspaket

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer

Energianvändning

Ort Förbrukning med oinredd övervåning med fönster i produktgrupp 1,0 Uppskattad total energiförbrukning* Energiklass
Malmö 4 100 kWh 7 700 kWh C
Stockholm 4 900 kWh 8 500 kWh C
Umeå 6 700 kWh 10 300 kWh C
Luleå 8 500 kWh 12 000 kWh C
Ort Förbrukning med inredd övervåning med fönster i produktgrupp 1,0 Uppskattad total energiförbrukning* Energiklass
Malmö 6 100 kWh 12 500 kWh B
Stockholm 7 200 kWh 13 600 kWh B
Umeå 9 700 kWh 16 100 kWh B
Luleå 12 100 kWh 18 500 kWh C

Hushållsel kan uppskattas till mellan 4000-6000 kWh/år beroende på storlek av hus, antal personer i familjen och levnadsvanor.

Villa Lekeryd - villaliv när det är som bäst!

Frågor och svar

Du är alltid välkommen att vända dig till någon av våra säljare så hjälper vi er och det är kostnadsfritt att boka ett förutsättningslöst möte. Vill du fundera lite själv och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt hus ska se ut kan du börja med att besöka våra villavisningar runt om i landet. Att besöka villavisningar är väldigt bra då man får en uppfattning om helheten med rymd och ljus, det är inte bara ytan i kvadratmeter man ska tänka på, utan känslan. Du kan också testa att bygga ditt drömhus i Husbyggaren. Här kan du enkelt skapa ditt hus och se priset direkt online innan du får offert!

Hur lång tid det tar beror till stor del på tomten. Ska det sökas förhandsbesked? Behöver tomten avstyckas? Blir bygglovsbeslutet överklagat? Generellt sett brukar det ta cirka 14 månader från start till mål, förutsatt att allt flyter på som det ska.

Du kan ändra och påverka mycket i din Smålandsvilla. Konceptet med SmålandsVillan är att vi bygger våra volymer i fabrik, detta gör att vi är väldigt effektiva och är prisvärda, men det innebär också att vi inte kan göra ändringar som till exempel flytta eller ta bort fönster eller göra ett rum större. Däremot kan du nästan ändra på all fast inredning och sätta din egen prägel med hjälp av våra olika tillval.

Det finns ett alternativ som vi kallar målningsförberett där du gör en del av arbetet invändigt själv och får ett avdrag på huspriset. Du kan välja att spackla, tapetsera, lägga golv och lister själv. Väljer du målningsförberett kan du även välja bort hela köket och sätta upp ett eget. I badrummet kan du välja bort kommod och duschvägg och köpa eget, men placeringen av dessa kommer vara utifrån vår planlösning.

Det är bland annat på grund av att priserna varierar runt om i landet, men framförallt för att det ingår totalentreprenad, vilket innebär att du skriver ett kontrakt med oss och efter det tar vi hand om hela byggprocessen. Enkelt och tryggt och du kan luta dig tillbaka och fokusera på de roliga delarna. Visar vi priset direkt på webbsidan kan det lätt bli att du missar allt som faktiskt ingår i priset något som våra säljare gärna vill förklara för dig. Det är inte bara priset för grunden som ingår i den summan, utan även hel del markarbete och förberedelser för tomten där vi använder lokala entreprenörer.

Det är många saker som påverkar vad ett husbygge kostar och priset varierar lite från kommun till kommun. Även här handlar det bland annat om tomtens förutsättningar och de tillval du väljer till ditt hus. Vissa kostnader finns alltid med vid ett husbygge, så som kontrollansvarig, bygglov, startbesked och el-anslutning. Ett tips är att testa Husbyggaren, där kan du enkelt bygga det hus du vill ha och se vad det kostar. För att ta reda på exakt vad ditt husbygge kostar så behöver en säljare hjälpa dig att ta fram en huskalkyl.

Vi brukar räkna med 15 procent av huspriset men det kan skilja sig åt beroende på dina förutsättningar. I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm. På www.nordea.se/smalandsvillan kan du läsa mer och göra en egen bokalkyl.

Maria Hoffner Säljare, Smålandsvillan

Intresserad av att bygga hus?

Beställ katalog

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Går du i Villa Lekeryd-byggtankar?

Nyfiken på hur andra gjort i sina hus? Ta en titt på våra kunder som byggt Villa Lekeryd och hitta inspiration till din egen Smålandsvilla.

 

Standard & Tillval

Bra standard är standard

Istället för att erbjuda en uppsjö tillval har vi redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus.

Läs mer

Garage och carport

Fint hus, men vart ska bilen stå?

Ta det lugnt, vi har tänkt på det också. Vi erbjuder både garage, carports och förråd så att du får plats med allt som inte går in i huset.

Upptäck våra sidobyggnader!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.