Beställ katalog

1,5-planshus

Villa Lekeryd

Allt om detta hus

Pris

Pris från

2 181 500 kr

Pris inflyttningsklart från

2 228 500 kr

  • Bygghöjd 3,5 m
  • Byggarea 137 m2
  • Boarea 119 m2 — Med inredd övervåning 195 m2
Se alla planlösningar

Testa Husbyggaren

Låt ditt drömhus ta form

Bygg online

1,5-planshus med rum för det ljuva familjelivet

Villa Lekeryd är en ytterst barnvänlig bekantskap redan från start, med härligt social planlösning och upp till tre sovrum. Helt perfekt så länge barnen är små. Senare kan du ge dem en egen domän på övervåningen. När den inreds kan detta ljuvliga 1,5-planshus stoltsera med upp till 10 rum och kök!

I Villa Lekeryd finns gott om rum för det ljuva familjelivet. Du välkomnas av en stor entré med utsikt rakt genom huset och plats för både kläder, barnvagn och varma vantar. Som standard ligger barnrummet mitt i huset. Här är det både nära till att smita in till föräldrarnas sovrum – och till att leka tafatt i den öppna planlösningen för kök, vardagsrum och matplats som sträcker sig ut i husets fina vinkeldel.

Naturligtvis har Villa Lekeryd även rum för det praktiska i tillvaron, som badrum och ett kanonfint klädvårdsrum med egen entré. Villa Lekeryd bjuder på flera fina planlösningsalternativ redan på entrévåningen, i vinkeln kan du till exempel skapa ett tredje sovrum. Och sedan, när du inreder din övervåning, kan något riktigt magiskt hända. Då ökar du din boyta till 195 m² – och simsalabim: ditt 1,5-planshus kan plötsligt rymma hela 10 rum och kök.

Planlösningar

Planlösning 1 av 4

Standard: Stor entré och ljuvlig genomsikt

Hela husets vänsterdel bildar en stor, öppen yta som breder ut sig från entrén och hela vägen ner till den vackra vinkeldelen. Till höger ligger sovrum, badrum och klädvård samlade.

Planlösning 2 av 4

Tre sovrum: Avskilt gästrum

I det här alternativet placeras ett sovrum i den stora vinkeldelen. Här får den som vill ett eget avskilt rum att sova ostört i. Kanske en kompis på besök?

Planlösning 3 av 4

Walk-in-closet: Praktisk vardagslyx

Här får sovrum 2 göra plats för kläder och förvaring. En rymlig walk-in-closet med ingång från husets Master Bedroom.

Planlösning 4 av 4

Övervåningsförslag: Upp till 10 rum och kök!

Trappan slingrar sig upp centralt i rummet och skapar spännande inredningsmöjligheter. Förslaget visar fyra sovrum, ett allrum och ett badrum.

Gillar du denna planlösning?

Den går att få i flera av våra andra husmodeller!

Fler planlösningar

1 av 4

Standard: Stor entré och ljuvlig genomsikt

2 av 4

Tre sovrum: Avskilt gästrum

3 av 4

Walk-in-closet: Praktisk vardagslyx

4 av 4

Övervåningsförslag: Upp till 10 rum och kök!

Visningar

Husvisning i Villa Lekeryd

Välkommen på digital husvisning i Villa Lekeryd. Det fungerar i både datorn och mobilen - men tar du på dig VR-glasögonen så får du bästa upplevelsen. Välkommen in!

Se huset i VR
Richard Wieselgren Säljare, Smålandsvillan

Kittlar huset dina smaklökar?

Vad kostar det?

Låt oss sätta samman ett prisförslag. Huset du gillar på platsen du älskar.

Hur funkar det?

Vi gör husbygge enkelt. Låt oss berätta hur det går till.

Vill du veta mer om det här huset?

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Vad som ingår?

Bra standard är standard

Istället för att erbjuda en uppsjö tillval har vi redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus.

Läs mer

Bygg online

Se priset direkt

Bygg ditt drömhus på några minuter

I vår husbyggare kan du komponera ditt drömboende med några enkla klick och se priset direkt. 

Till husbyggaren

Uppskattad energianvändning

En nybyggd Smålandsvilla är en energisnål villa. Här kan du få ett hum om energiförbrukningen i ditt drömhus just där du tänker bygga. Fyll bara i din kommun.

När du väljer en plats du vill bygga på så anpassar vi webbplatsen för att ge dig mer relevant information. Du kan byta plats när som helst.

Energianvändning

(värme & varmvatten)

4 100

kWh/år
Malmö (grundval)

Total energi­användning*

(inklusive hushållsel)

6 200

kWh/år
Energiklass

C

Bygg nytt och bo billigare

Ja, det är sant. Du kan faktiskt bo billigare i ett alldeles nybyggt hus än i ett begagnat. Trots dagens räntor och elpriser.

Spara mer med solceller

När drömhuset ska bli ditt finns det mycket man villhöver. Men det finns ett tillval som lönar sig lite extra: solceller.

Vad är driftskostnader, egentligen?

När man ska bygga eller köpa hus får man höra att driftskostnaderna ska vara låga – men vad betyder det? Låt oss förklara.

Villa Lekeryd - villaliv när det är som bäst!
Manna och son leker utanför hus som de byggt
Pojke läs bok efter att ha byggt hus av klossar

Vårt trygghetspaket

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer
Inspirationsbild för inredning i nybyggt hus
Susanne Liljegard Säljare, Smålandsvillan

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Går du i Villa Lekeryd-byggtankar?

Nyfiken på hur andra gjort i sina hus? Ta en titt på våra kunder som byggt Villa Lekeryd och hitta inspiration till din egen Smålandsvilla.

 

Frågor och svar

Ta kontakt med en av våra säljare så hjälper vi er vidare. Det kostar inget alls att boka ett möte. Vill du fundera lite själv och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt hus ska se ut: besök våra villavisningar runt om i landet. Du kan också testa att bygga ditt drömhus i Husbyggaren. Här kan du enkelt bygga ditt hus online och se vad det kostar innan du får offert. Ett annat tips är att gå vår Husbyggarskola, där får du lära dig allt om hur husresan med SmålandsVillan går till.

Hur lång tid det tar beror till stor del på tomten. Ska det sökas förhandsbesked? Behöver tomten avstyckas? Blir bygglovsbeslutet överklagat? Generellt sett brukar det ta runt 10-14 månader från start till mål, förutsatt att allt flyter på som det ska. Har du ännu mer bråttom hem? Kolla in våra Flyttklara hus.

Vad själva huset kostar kan du få reda på genom att testa Husbyggaren. Där kan du enkelt bygga det hus du vill ha, testa olika tillval, och se vad det kostar. Men vad just ditt husbygge kommer att kosta i sin helhet varierar från kommun till kommun. Vissa kostnader finns alltid med, som kostnad för kontrollansvarig, bygglov och anslutningsavgifter. Sedan handlar det också om hur mycket jobb som krävs på din tomt. För att ta reda på exakt vad just ditt husbygge kostar hjälper din säljare dig att ta fram en produktionskostnadskalkyl.

Du kan ändra och påverka mycket i din Smålandsvilla. Konceptet med SmålandsVillan är att vi bygger våra volymer i fabrik, detta gör att vi är väldigt effektiva och är prisvärda, men det innebär också att vi inte kan göra ändringar som till exempel flytta eller ta bort fönster eller göra ett rum större. Däremot kan du ändra på nästan all fast inredning och sätta din egen prägel med hjälp av våra olika tillval.

Det finns ett alternativ som vi kallar målningsförberett där du gör en del av arbetet invändigt själv och får ett avdrag på huspriset. När du väljer ett 1,5- eller 2-planshus från SmålandsVillan väljer du också själv när och hur du inreder din övervåning.

Vi brukar räkna med 15 procent av huspriset men det kan variera beroende på dina förutsättningar. I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm. Läs gärna mer om hur Nordea kan hjälpa dig hem.

Garage och carport

Fint hus, men vart ska bilen stå?

Ta det lugnt, vi har tänkt på det också. Vi erbjuder både garage, carports och förråd så att du får plats med allt som inte går in i huset.

Upptäck våra sidobyggnader!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.