Beställ katalog

Enplanshus

Villa Växjö

Allt om detta hus

Pris

Pris från

2 150 000 kr

Pris inflyttningsklart från

2 197 000 kr

  • Bygghöjd 3,5 m
  • Byggarea 137 m2
  • Boarea 119 m2
Se alla planlösningar

Testa Husbyggaren

Låt ditt drömhus ta form

Bygg online

Väldans trevligt 1-planshus i vinkel

Villa Växjö är ett hus för det goda livet. Ett alldeles lagom stort 1-planshus med en härligt generös öppen yta för kök, vardagsrum och matplats. Men här finns också rum för privatlivet, med två trivsamma sovrum som standard.


Villa Växjö välkomnar dig in i en trivsam entré, komplett med en strategiskt placerad klädkammare. Här kan du antingen kliva rakt in i hemmets sociala härlighet – eller så tar du köksvägen till den samma. Husets fina vinkel bjuder nämligen på en smått perfekt öppen planlösning för kök, vardagsrum och matplats. Komplett med flera utgångar till din trädgård – eller kanske till din blivande altan? Husets vinkel ger ju fina förutsättningar till en helt ljuvlig sådan.

Husets privata oas ligger lite vid sidan av händelsernas centrum. Som standard hittar vi här två sovrum, badrum och ett superpraktiskt klädvårdsrum med groventré – men du har även flera fina planlösningsalternativ att välja mellan. Det gör att Villa Växjö passar lika bra för den lilla familjen som för dig som vill downsiza – eller varför inte som fritidshus? Det här är helt klart ett hus för det goda livet.

 

Planlösningar

Planlösning 1 av 7

Standard: väldans välplanerat

Precis som hjärtat sitter till vänster hittar vi här hemmets sociala hjärta till vänster. Till höger väntar sovrummen, badrum och klädvård. Snacka om välplanerat!

Planlösning 2 av 7

Större vardagsrum: Socialisera mera

Om ni nöjer er med ett sovrum kan ni istället unna er ett ännu större vardagsrum. Maken till socialt hus har vi sällan skådat!

Planlösning 3 av 7

Extra toalett: Praktiskt värre

Här byts klädkammaren i entrén ut mot en extra toalett. En liten detalj som gör mycket för både vardagslogistik och gästvänlighet.

Planlösning 4 av 7

Tre sovrum: Extra gästfrihet eller arbetsro

Simsalabim! Här tar vi lite utav matplatsen och skapar ett extra sovrum. Perfekt som gästrum, eller kanske hemmakontor? Hett tips för dig som vill ha din Villa Växjö som fritidshus. Vill du ge de större barnen, eller gästen, mer eget space? Här är planlösningen för dig.

Planlösning 5 av 7

Stort vardagsrum och två sovrum: Ibland kan man få allt

Gillade du tanken på ett ännu större vardagsrum, men behöver två sovrum? Då är detta planlösningen för dig!

Planlösning 6 av 7

Två sovrum och walk-in-closet: Extra vardagslyx

Här får master bedroom en generös walk-in-closet. Husets andra sovrum bor istället granne med matplatsen, vilket gör att du får en lite mindre sådan.

Planlösning 7 av 7

Ett sovrum och walk-in-closet: Finfin vardagslyx

Så länge ni är nöjda med ett sovrum kan du sätta guldkant på master bedroom med en lyxig walk-in-closet utan att försaka något av matplatsen.

Gillar du denna planlösning?

Den går att få i flera av våra andra husmodeller!

Fler planlösningar

1 av 7

Standard: väldans välplanerat

2 av 7

Större vardagsrum: Socialisera mera

3 av 7

Extra toalett: Praktiskt värre

4 av 7

Tre sovrum: Extra gästfrihet eller arbetsro

5 av 7

Stort vardagsrum och två sovrum: Ibland kan man få allt

6 av 7

Två sovrum och walk-in-closet: Extra vardagslyx

7 av 7

Ett sovrum och walk-in-closet: Finfin vardagslyx

Erica Bernardin Säljare, Smålandsvillan

Kittlar huset dina smaklökar?

Vad kostar det?

Låt oss sätta samman ett prisförslag. Huset du gillar på platsen du älskar.

Hur funkar det?

Vi gör husbygge enkelt. Låt oss berätta hur det går till.

Vill du veta mer om det här huset?

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Vad som ingår?

Bra standard är standard

Istället för att erbjuda en uppsjö tillval har vi redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus.

Läs mer

Bygg online

Se priset direkt

Bygg ditt drömhus på några minuter

I vår husbyggare kan du komponera ditt drömboende med några enkla klick och se priset direkt. 

Till husbyggaren
Lagomt stort 1-planshus i vinkel
Villa Växjö
Manna och son leker utanför hus som de byggt

Vårt trygghetspaket

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer
Inspirationsbild för inredning i nybyggt hus
Johannes Laestadius Säljare, Smålandsvillan

Skickas hem helt kostnadsfritt!

Beställ vår huskatalog

Frågor och svar

Ta kontakt med en av våra säljare så hjälper vi er vidare. Det kostar inget alls att boka ett möte. Vill du fundera lite själv och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt hus ska se ut: besök våra villavisningar runt om i landet. Du kan också testa att bygga ditt drömhus i Husbyggaren. Här kan du enkelt bygga ditt hus online och se vad det kostar innan du får offert. Ett annat tips är att gå vår Husbyggarskola, där får du lära dig allt om hur husresan med SmålandsVillan går till.

Hur lång tid det tar beror till stor del på tomten. Ska det sökas förhandsbesked? Behöver tomten avstyckas? Blir bygglovsbeslutet överklagat? Generellt sett brukar det ta runt 10-14 månader från start till mål, förutsatt att allt flyter på som det ska. Har du ännu mer bråttom hem? Kolla in våra Flyttklara hus.

Vad själva huset kostar kan du få reda på genom att testa Husbyggaren. Där kan du enkelt bygga det hus du vill ha, testa olika tillval, och se vad det kostar. Men vad just ditt husbygge kommer att kosta i sin helhet varierar från kommun till kommun. Vissa kostnader finns alltid med, som kostnad för kontrollansvarig, bygglov och anslutningsavgifter. Sedan handlar det också om hur mycket jobb som krävs på din tomt. För att ta reda på exakt vad just ditt husbygge kostar hjälper din säljare dig att ta fram en produktionskostnadskalkyl.

Du kan ändra och påverka mycket i din Smålandsvilla. Konceptet med SmålandsVillan är att vi bygger våra volymer i fabrik, detta gör att vi är väldigt effektiva och är prisvärda, men det innebär också att vi inte kan göra ändringar som till exempel flytta eller ta bort fönster eller göra ett rum större. Däremot kan du ändra på nästan all fast inredning och sätta din egen prägel med hjälp av våra olika tillval.

Det finns ett alternativ som vi kallar målningsförberett där du gör en del av arbetet invändigt själv och får ett avdrag på huspriset. När du väljer ett 1,5- eller 2-planshus från SmålandsVillan väljer du också själv när och hur du inreder din övervåning.

Vi brukar räkna med 15 procent av huspriset men det kan variera beroende på dina förutsättningar. I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm. Läs gärna mer om hur Nordea kan hjälpa dig hem.

Garage och carport

Fint hus, men vart ska bilen stå?

Ta det lugnt, vi har tänkt på det också. Vi erbjuder både garage, carports och förråd så att du får plats med allt som inte går in i huset.

Upptäck våra sidobyggnader!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.