Boka kostnadsfri husrådgivning med SmålandsVillan

Välkommen på en personlig husrådgivning hos oss på SmålandsVillan! Vi ser fram emot att träffa dig för att kunna berätta mer om vilka möjligheter du får när du väljer att bygga hus med SmålandsVillan. Givetvis helt kostnadsfritt och utan några förbindelser!

Du kan välja att ha en husrådgivning på ett av våra kontor, i ett av våra visningshus eller digitalt, till exempel via Skype eller Teams. 

Vi utgår från dig och dina behov

Vad är viktigt för dig i ett nytt hus? Vi gör en behovsanalys och tar fram förslag utifrån vårt sortiment. Har du redan på förhand använt vårt verktyg Husbyggaren tittar vi på ditt sparade hus och räknar ut en fullständig offert.

Vi bjuder på vår kunskap

Vad innebär totalentreprenad? Och hur hittar man den perfekta tomten? Med hjälp av vår koncerns långa historik och våra säljares lokala kunskap ger vi dig svar på allt det som du undrar.

Vi förklarar det som känns svårt

Hur gör man för att söka bygglov? Vi har kontakterna med banker, kommuner och entreprenörer och kan dela med oss av erfarenheten från tusentals nybyggda hus för att du ska få en bra start på din husresa.

Vi återkommer till dig med bekräftelse eller förslag på annan tidpunkt

Boka kostnadsfri husrådgivning här

När vill du helst träffas? *

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?