Beställ katalog

Med guldläge vid golfbanan

I Saxnäs har du nära till att njuta av den öländska naturen. Svalkande bad, promenader i de vackra omgivningarna och golfrundor med fantastiska vyer. Till Kalmar tar du dig på knappa 20 minuter.

Bo nära naturen och havet i härliga Saxnäs

I Saxnäs hittar du allt för en härlig semester och vardag. Här bor du granne med golfbanan, nära havet och den fantastiska naturen. All tänkbar service hittar du en kort tur bort i Färjestaden – och saknar du stadslivet du dig in till Kalmar på knappt 20 minuter.

Nära naturens alla element

På Öland är luften lätt att andas och livet enkelt att leva – särskilt här i Saxnäs. Med havet runt knuten har du alltid nära till ett svalkande dopp. Vid Saxnäs Camping finns en fin sandstrand, eller så kan du ta cykeln och leta upp din egen lilla badplats. I omgivningarna finns flera fina vandringsleder och löparslingor där du kan njuta av den öländska naturen.

Aktiviteter för alla smaker

Saxnäs är ett paradis för golfare. Banan har ett vackert läge vid vattnet och är byggd för året-runt-spel. Men här finns också mängder av aktiviteter att sysselsätta sig med, både fartfyllda och lite mer lugnare sådana. När vindarna ligger på är Saxnäs ett populärt surfställe och norr om golfbanan hittar du fina ridanläggningen Aledals Ridcenter. Sommartid är stranden en given samlingsplats för sol, bad och en glass vid Strandhugget.

Nära till shopping och service

Från Saxnäs är det drygt 5 kilometer all service i Färjestaden – mataffärer, hälsocentral, skolor och alla butiker i Ölands köpstad. Glömmer du köpa mjölk kan du alltid smita ner till mini-livsen i Saxnäs Camping som har öppet sommarsäsongen. Bor du här året runt och har små barn ligger Undringens Förskola bara en kort promenad hemifrån.

Hela Kalmars utbud inom räckhåll

Vare sig du pendlar till jobb på fastlandet eller bara vill ha nära till den större stadens utbud har Saxnäs ett riktigt bra läge. Med bil tar du dig till Kalmar på knappa 20 minuter. Det är också smidigt att cykla ner till Färjestaden och hoppa bussen nära brofästet – eller ta cykelfärjan Dessi som går april-september, färden över tar cirka 30 minuter.

Projekt

Försäljning pågår

Saxnäs - Golfrundan

Färjestaden, Saxnäs på Öland

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.