Beställ katalog

Förmåner för det lilla extra

Gå på fotboll med barnen, fixa barnvakt och ta en helg på tu man hand i storstan, eller kanske ta en tur till Liseberg med hela familjen? Som OBOS-medlem får du massor av förmåner som gör det enklare att unna er det lilla extra.

För hemmamys och upplevelser

Här finns förmåner för alla tillfällen. Vill ni unna er något extra gott till fredagsmyset får du 15% rabatt och fri frakt på delikatessprodukter från Martins Kök & Deli. Vill ni heja på favoritlaget på plats får du 25% rabatt på fotbollsmatcher i Superettan. Och när du vill njuta av en upplevelse utöver det vanliga: utnyttja möjligheten att få köpa konsertbiljetter innan alla andra via All Things Live.

För det lilla extra på semestern

Som OBOS-medlem får du fin rabatt på hotellövernattningar över hela landet på kedjorna Best Western Hotels & Resorts och Strawberry – men också på fina Hotell Hasselbacken i Stockholm. Vill ni hyra stuga har du rabatt på Novasol – och behöver ni en hyrbil på resan har du upp till 30% på Avis. Dessutom får du rabatt på både Lisebergsbesök och flera spännande museer. Vill ni hellre resa lite längre bort? Då kan vi fresta med upp till 500 kronor i rabatt på resor med Apollo.

För det lilla extra till hemmet

Här finns också gott om förmåner för dig som vill ge ditt hem något extra. Allt från rabatt på köksuppdateringen från Vedum och HTH till om du funderar på att bygga hemmagym så har du 15% på träningsprodukter hos HE Fitness. Och vill ni investera i solceller får du hela 3000 kronor i rabatt hos Otovo.

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.