Flyttklart i Östra Karup

Villa

Kommande

Agatavägen 6

Östra Karup

  • Antal rum 5 rum och kök (upp till 10 rum och kök med inredd övervåning)

Flyttklart i Östra Karup

Nu kan du bli den första som bor i det här flyttklara Villa Lekeryd i Östra Karup. Östra Karup är det perfekta läget för den unga och aktiva barnfamiljen. Här bor du i ett lugnt område nära den moderna förskolan. I närområdet finns aktiviteter för stora och små.

Bo nytt, stilrent och bekvämt

Villa Lekeryd är en av våra populära husmodeller. Här har vi valt stående panel med liggande detaljer och svart tak. Insidan bjuder på en riktigt bra planlösning, genomgående hög standard och stilren inredning med ljusa ekparkettgolv. 

Huset levereras med oinredd övervåning så när du flyttar in är boytan 119 kvm med 4 rum och kök. När du sedan väljer att inreda övervåningen utökas boytan till hela 195 kvm – och du kan få upp till 10 rum och kök. Till huset hör även ett isolerat garage.

Välkommen in!

När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig hall med fri sikt ut mot trädgården utanför. Vi smiter först in i köket, ett ljust och trivsamt sådant med bra arbetsytor. Här finns också utgång till en eventuell framtida uteplats. 

Köket ligger helt öppet mot matplatsen och det stora vardagsrummet som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp och rymmer såväl matbord som soffgrupp utan problem. I andra änden av huset hittar du två rymliga sovrum liksom husets tvättstuga – med praktisk groventré – och ditt nya, fräscha badrum.

Utvalt från start

Här behöver du inte krångla med mängder av tillval. Vi har vi valt vårt lyxigaste kök från Vedum, med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, inbyggd ugn och mikro i högskåp, integrerad diskmaskin, vita vitvaror och matchande frihängande fläkt. Alla vitvaror kommer från Bosch. Badrummen bjuder på kakel och klinker med komfortgolvvärme, inredning från Vedum och en stilren duschhörna – och i tvättstugan väntar tvättmaskinen på att ta hand om din tvätt.

Flytta till Östra Karup

Östra Karup är ett bekvämt område för barnfamiljen. I byn finns både en nybyggd förskola, låg- och en mellanstadieskola. Omgivningen i Östra Karup är vacker och det finns gott om friluftsupplevelser du kan ägna dig åt. Här finns bland annat Äppelgårdens golf- och nöjespark, idrottshall och en jaktskyttebana. Gillar du hästar finns det en ny ridanläggning på andra sidan infartsvägen mot Hemmeslöv.

I Östra Karup bor du med goda kommunikationer åt både norr och söder. Du tar dig smidigt till både Halmstad, Göteborg, Helsingborg och Malmö. 

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Kontakta vår säljare Hans Andréasson vid frågor och funderingar.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära objekten. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Östra Karup 6:13
  • Antal rum 5 rum och kök (upp till 10 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 119 m² (195 m² med inredd övervåning)
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Hans Andréasson

  • 010-434 15 16
  • 070-601 50 60