Koncernen

SmålandsVillan ingår i koncernen OBOS, som är en av Nordens största bostadsutvecklare. För dig som blir kund hos SmålandsVillan innebär det en trygghet då du väljer en koncern med lång erfarenhet och långsiktiga ägare.

En av Nordens största bostadsutvecklare

OBOS Sverige AB är Sveriges ledande bostadskoncern, som ägs av Norges största bostadsorganisation OBOS. Koncernen marknadsför, tillverkar och bygger monteringsfärdiga trähus. Koncernen sysselsätter i dag drygt 900 medarbetare och har sålt över 150 000 bostäder sedan starten 1927. Huvudkontoret är beläget i Myresjö, strax utanför Vetlanda i Småland, där vi också har Europas modernaste produktionsanläggning.

I Sverige verkar koncernen genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och systerbolaget Kärnhem. Vårt åtagande sträcker sig också till bostädernas kringliggande miljöer. Samhällsfastigheter för vård och omsorg, skolor och förskolor samt kommersiella byggnader ingår i våra projekt. VD är Joakim Henriksson.

Youtube video preview

 

Myresjöhus AB

Myresjöhus har en historia som hustillverkare i 90 år och har sedan starten 1927 levererat över 93 000 hus. Myresjöhus ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design. Förutom ett stort antal färdiga husmodeller erbjuder de kunderna möjligheten att ta fram ett unikt och skräddarsytt hus utifrån behov och önskemål tillsammans med någon av våra kunniga arkitekter.

Letar du efter en hustillverkare som tillverkar arkitektritade hus? Läs mer om Myresjöhus på www.myresjohus.se.

OBOS Mark AB

OBOS Mark AB är koncernens markbolag som arbetar aktivt för att förvärva mark i attraktiva områden runt om i hela landet. Obos Mark hjälper till med försäljning av såväl råmark som färdigplanerad mark och tomter. De är också en trygg partner vid byggnation och försäljning av projekt, eller vid avstyckning av tomter samt byggnation och försäljning av enskilda hus. 

En av Sveriges största tomtbanker

Sök Tomt & Bostad

Här har vi samlat våra objekt – allt från enskilda villatomter till större bostadsprojekt – för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att hitta det du letar efter. Hitta din tomt hos SmålandsVillan!

Se alla våra lediga tomter