Koncernen

I OBOS Sverige AB ingår bolagen SmålandsVillan AB, Myresjöhus AB, Obos Mark AB och Obos Projektutveckling AB.

Nordens största bostadsutvecklare

Obos Sverige AB är en av Nordens största bostadsutvecklare med drygt 900 medarbetare och mer än 150.000 byggda småhus sedan starten 1927.  OBOS Sverige tillverkar allt från småhus, volymhus, grupphus och lägenheter i olika upplåtelseformer. OBOS har egen tillverkning i sina fyra fabriker i Myresjö, Vrigstad, Sävsjö och Sundsvall, de utför även platsbyggnationer.

En ansvarsvarstagande sammhällsutvecklare

OBOS åtagande sträcker sig också till bostädernas kringliggande miljöer. Samhällsfastigheter för vård och omsorg, skolor och förskolor samt kommersiella byggnader och infrastruktur ingår i projekten. Huvudkontoret ligger i småländska Myresjö där Joakim Henriksson är VD. På den svenska marknaden representeras också OBOS av OBOS Sverige ABs systerbolag Kärnhem AB med VD Malin Svensson. 

OBOS Sverige AB ägs av norska koncernen OBOS, som är Nordens största bostadsorganisation med fler än 390 000 medlemmar och över 250 000 byggda bostäder sedan starten 1929. 

Myresjöhus AB

Myresjöhus har en historia som hustillverkare i 90 år och har sedan starten 1927 levererat över 93 000 hus. Myresjöhus ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design. Förutom ett stort antal färdiga husmodeller erbjuder de kunderna möjligheten att ta fram ett unikt och skräddarsytt hus utifrån behov och önskemål tillsammans med någon av våra kunniga arkitekter.

Letar du efter en hustillverkare som tillverkar arkitektritade hus? Läs mer om Myresjöhus på www.myresjohus.se.

OBOS Mark AB

OBOS Mark AB är koncernens markbolag som arbetar aktivt för att förvärva mark i attraktiva områden runt om i hela landet. Obos Mark hjälper till med försäljning av såväl råmark som färdigplanerad mark och tomter. De är också en trygg partner vid byggnation och försäljning av projekt, eller vid avstyckning av tomter samt byggnation och försäljning av enskilda hus. 

Dela detta