En del av OBOS

SmålandsVillan ingår i koncernen OBOS, som är en av Nordens största bostadsutvecklare. För dig som blir kund hos SmålandsVillan innebär det en trygghet då du väljer en koncern med lång erfarenhet och långsiktiga ägare.

Med precision och eftertanke

I den svenska verksamheten ingår även varumärkena OBOS, Myresjöhus och systerbolaget OBOS Kärnhem. Tillsammans tar vi oss an de flesta bostadsdrömmar – allt från den praktiska lägenheten och ”varannan vecka”-bostaden till den stora familjevillan.

Och du – vi menar det geografiskt också. Under 2019 byggde vi i 168 av Sveriges 290 kommuner, vilket gör oss helt unika som bostadsutvecklare.

Att bygga för framtiden

Vi har byggt vår verksamhet på samma sätt som vi bygger våra hus – med precision och eftertanke i allt vi gör. Så länge vi är lyhörda mot marknaden kan vi skapa hus som står emot tidens tand.

Ett holistiskt perspektiv

Då ett tryggt boende handlar om så mycket mer än bara bostaden engagerar vi oss i en rad hållbarhetsprojekt för att främja en klimatsmart bostadsutveckling, samt initiativ som bidrar till bättre miljöer mellan husen. Genom bland annat meningsfulla fritids- och idrottsaktiviteter hjälper vi till att skapa trygga uppväxtmiljöer för fler barn och ungdomar i hela Norden.

Youtube video preview

 

 

En av Nordens största bostadsutvecklare

OBOS grundades i Norge 1929 och är medlemsägda. I Sverige erbjuder OBOS ett tryggt nybyggt boende i olika former i de varumärken som ingår i koncernen. 

Hitta bostäder hos OBOS

Är du intresserad av Myresjöhus?

I samma koncern ingår även hustillverkaren Myresjöhus som har en historia som hustillverkare i 90 år och har sedan starten 1927 levererat över 93 000 hus. Myresjöhus ligger i frontlinjen vad gäller utveckling och design.

 

Läs mer om Myresjöhus