Flyttklart i Slättanäs

Villa

Kommande

Aktervägen 5

Listerby, Slättanäs

  • Tomtarea 763 m²
  • Antal rum 6 rum och kök

Härligt enplanshus för hela familjen

I barnvänliga och naturnära Slättanäs, utanför Ronneby har du nu chansen att bli ägare av en nybyggd 1-plansvilla.

Låt oss presentera ett fantastiskt trevligt enplanshus: 122 välplanerade kvadratmetrar med egen barn- och vuxenavdelning. Här i ett välkomnande utförande med liggande panel och svarta takpannor. Inuti finner vi en fantastiskt fin planlösning, genomgående hög standard och stilren inredning med ljusa ekparkettgolv samt gråmålade väggar. Till huset hör även ett fristående garage om 26 kvm.

Känn dig som hemma!

Här kommer vi in i en ljus och rymlig entré. Rakt framför oss väntar det härliga vardagsrummet. Gott om plats för trevliga stunder, helt enkelt. Åt höger har vi hemmets hjärta: köket. Här finns både bra arbetsytor och plats för matbord – och den inbjudande bardisken mot vardagsrummet förstärker den sociala känslan i huset. Från köket når vi husets stora sovrum, husets mindre badrum med WC och dusch samt en rejäl tvättstuga med praktisk groventré, perfekt för leriga stövlar eller tassar… 

Om vi istället tar till vänster i entrén passerar vi husets större badrum med WC och dusch och kommer sedan in i husets barnavdelning. Här finns tre mysiga sovrum och ett allrum som passar lika bra som lekrum när barnen är små som för kompishäng för de lite större. Som sagt, det här är ett riktigt familjehus med ytterst välplanerade kvadratmetrar.

Bo i ett naturskönt område i Slättanäs

Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? I vackra Slättanäs utanför Ronneby kan du ny flytta in i ett nybyggt hus och bosätta dig i en trygg och harmonisk miljö. Slättanäs ligger i ett naturskönt område, i närheten ligger Listerbyskolan med klasser från F-6 samt en förskola. Det finns även ett bibliotek, en hälsocentral, fritidslokal och en idrottsplats. I Slättanäs finns närhet till både härliga badstränder och underbara promenadstråk. Bara ett stenkast från området hittar du småbåtshamnen och en båtklubb. I närområdet finns tre golfbanor och ett antal häststall. Du pendlar smidigt till både Ronneby och Karlskrona.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Maria Hoffner.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Yxnarum 19:134
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 122 m²
Projektdokument

Få mer information

Intresseanmälan

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Maria Hoffner

  • 010-434 15 28
  • 070-601 52 41