Flyttklart i Falun

Villa

Till salu

Astrid Fredrikssons Väg 12

Falun, Lilla Källviken

  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris 4 500 000 kr

Köp ett nybyggt Villa Markaryd i Lilla Källviken med inflyttning hösten 2020

I det natursköna och populära området Lilla Källviken, ett stenkast från Falun har du nu möjlighet att köpa ett Flyttklart Villa Markaryd inkl. ett isolerat garage

I populära Källviken har du nära till naturen, service och fritidsaktiviteter. Förutom att cykla, springa och gå i naturen så kan du åka slalom i Källviksbacken eller längdskidor i belysta spår, golfa i Samuelsdal eller ägna dig åt sjöaktiviteter på Runn. Området är barnvänligt och här ligger förskolorna Toppstugan och Dalskidan med sex avdelningar vardera. Grundskola finner du i Galgberget dit man enkelt tar sig via gångvägar. Om mer puls önskas så tar du dig till centrum på knappt 10 minuter med bil. Det här är ett riktigt toppenläge för dig som vill bo med närhet till det mesta.

Flyttklart Villa Markaryd från SmålandsVillan

Villa Markaryd är ett stort hus i litet format. Här har vi valt att uppföra huset i en modern stil med liggande panel, svart fasad och plåtdetaljer i silver. Huset kommer även vara utrustat med en veranda, altan, finplanerad tomt och ett isolerat garage. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset är inrett med två rum och kök på dryga 81 kvadratmeter. Vardagsrummet är stort och luftigt med plats för både soffgrupp och matplats, perfekt för dig som gillar att bjuda över gäster. Köket har en bardisk som binder samman kök och vardagsrum, här kan du enkelt umgås över rumsgränserna. Köket levereras med vår nivå 3-standard, som har ett modernt utseende med rostfri frihängande fläktkåpa och spotlights. Diskbänken är underlimmad och har förvaring för källsortering. Köket har fräscha gråa luckor med svarta handtag och ett stänkskydd i grå cementfärg. Köket är utrustat med inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, och självklart rostfri ugn, micro, kyl och frys. I husets andra ände finns ett generöst sovrum med gott om förvaring, klådvärd och badrum. Badrummet är inrett med en ljusgrå våtrumsmatta samt mörkgrått golv, duschvägg, handdukstork och svart kommod.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och utöka till 7 rum och kök och dubbla boytan.

En levande stadskärna

Falun har ett rikt nöjes- och kulturliv. Här anordnas festivaler, marknader och kulturarrangemang året om och här finns ett brett musikliv med allt från klassisk musik till folkmusik och rock. Falun är även platsen för flera stora nationella och internationella sportarrangemang och här finns en levande stadskärna med uteliv för alla smaker. Från Lilla Källviken finns det väl fungerande kommunikation till både Falun och Borlänge, bussarna till Falu Centrum går regelbundet och riksväg 50/E16 ligger bara någon minut bort.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling i Falun. Läs mer på svenskfast.se och kontakta mäklaren Sofie Larsson om du vill köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Bo från 6.522 kr i månaden

Nedan kan du se ett räkneexempel vad boendekostnaden per månad kan bli. Tänk på att amortering innebär att du betalar av på dina lån och kan ses som ett eget sparande. Hur mycket du amorterar beror på vilka villkor du kan få hos din bank, läs mer under "Visa hur vi har räknat".

Pris
4.500.000 kr
Kontantinsats (15%)
675.000 kr
Lån (85%)
3.825.000 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån
4.663 kr
Driftkostnad
1.858 kr
Amortering
0 kr
Boendekostnad per månad*
6.522 kr

I den uppskattade driftkostnaden ingår vatten, el, sophämtning och försäkring.

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Lånet är baserat på en ränta på en bolåneränta från Nordea på 2,09% (2019-10-17). Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Kom även ihåg att du kan behöva amortera på ditt lån, beroende på vilka villkor du får hos din bank. Om du finansierar din bostad via Nordea kan du just nu få amorteringsfrihet i två år från att du flyttar in i ditt nya hus. Läs mer om erbjudandet här. 

Planlösning

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Stora Källviken 1:236
  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 81 m² (163 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 799 m²
  • Pris 4 500 000 kr

Kontaktpersoner

Projektledare - Säljare

Magnus Albinsson

  • 010-434 13 63
  • 070-670 76 00

Rumsbeskrivning

Entré: Välkomnande hall som tar dig vidare till övriga rum på entréplan. Här är det förberett med en vitmålad och eklaserad trappa tills tiden är inne för att inreda det övre våningsplanet.

Vardagsrum: Vardagsrummet är stort och rymmer såväl matplats som soffgrupp. Rummet har en trevlig fönstersättning och altandörr som leder ut till trädgården. Bardisk med plats för barstolar ligger i anslutning till köket.

Kök: Köket är i toppskick och du blir den första att inviga alla rostfria vitvaror från Bosch. Gråa luckor tillsammans med industriell bänkskiva och stänkskydd skapar ett kök som är helt rätt i tiden. Här får du induktionshäll, inbyggd ugn och micro, fläktkåpa i rostfritt stål och en rostfri kyl och frys.

Sovrum: Stort sovrum med dubbla fönster som gör att rummet upplevs större. Garderobsvägg med tre garderober och ett linneskåp.

Badrum: Fräscht och lättskött badrum med våtrumsmatta i grått och komfortvärme. Inrett med duschvägg, duschblandare med takdusch, handukstork och kommod.

Klädvård: Tvättstugan är inredd med klassisk tvättbänk med blandare, tvättho, avställningsyta i rostfri plåt och tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Under bänken finns trådbackar och ett stort låsbart skåp, för säker förvaring av städ- och tvättmedel. Husets FTX aggregat finns också i detta rum.

Övervåning: Övervåningen är oinredd. Här kan ni inreda precis som ni vill, antingen direkt när ni flyttar in eller när ni känner er redo.