Flyttklart i Ludvigs-borg

Villa

Såld

Betesvägen 10

Ludvigsborg, Häggenäs

  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris 3 550 000 kr

Köp flyttklart Villa Kalmar i gemytliga Ludvigsborg

I det natursköna området Ludvigsborg, mitt emellan Höör och Hörby kan du nu köpa ett flyttklart Villa Kalmar.

Ludvigsborg är omgivet av slående natur. Här finns flera vackra naturreservat och strövområden. Närmsta naturreservaten ligger i Fulltofta. Här kan du promenera längs Ringsjöns Östra strand och beskåda det rika fågellivet, titta på fornlämningar eller gå längs någon av de många vandringsleder som finns i området. I Ludvigsborg finns service i form av mataffär, skola och förskola inom gång- och cykelavstånd. Höör och Hörby tar du dig till med bil under 10 minuter och bussförbindelserna dit är också goda. I Höör finns även Pågatåg och rikståg.

Flyttklart Villa Kalmar från SmålandsVillan

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset i en klassisk stil med stående panel med liggande detaljer och rött tak. Huset kommer även vara utrustat med en takkupa på den bakre sidan av huset samt ett enkelgarage om 26,5 kvm. På tomten kommer vi att anlägga gräsmatta. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset är inrett med tre rum och kök på dryga 95 kvadratmeter. Planlösningen är öppen mellan vardagsrum och kök vilket gör det enkelt att socialisera mellan rumsgränserna. Köket levereras med vår nivå 3-standard, som har ett modernt utseende med rostfri frihängande fläktkåpa och spotlights. Diskbänken är underlimmad och har förvaring för källsortering. Köket har fräscha vita luckor med handtag i silver, och ett vitt stänkskydd. Köket är utrustat med inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt vit ugn, micro, kyl och frys. I Husets andra ände finns ett generöst sovrum med gott om förvaring, ett lite mindre sovrum, tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme, duschvägg och vit kommod.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och utöka till 8 rum och kök och få en boyta om 156 kvadratmeter.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Våningen och Villan. Kontakta mäklaren Ann-Charlotte Ljungström om du vill köpa det här huset. 


Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Planlösning

Villa-fakta
  • Antal rum 3 rum och kök (upp till 8 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 958 m²
  • Pris 3 550 000 kr
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Linus Hovler

010-434 15 02

070-601 96 46

Mäklare

AC Ljungström

0734-40 21 89

Rumsbeskrivning

Entré: Välkomnande hall som tar dig vidare till övriga rum på entréplan. Här är det förberett med en eklaserad furutrappa tills tiden är inne för att inreda det övre våningsplanet.

Vardagsrum: Vardagsrummet ligger öppet mot köket. Rummet har en trevlig fönstersättning och altandörr som leder ut till trädgården.

Kök: Köket är i toppskick och du blir den första att inviga alla vitvaror från Bosch.Vita luckor med handtag i silver, ljus bänskiskiva och ständskydd ger köket en tidlös design. Här får du inbyggd micro och ugn med spishäll samt fläktkåpa i rostfritt stål.

Sovrum 1: Stort sovrum med dubbla fönster som gör att rummet upplevs större. Garderobsvägg med tre garderober och ett linneskåp.

Sovrum 2: Sovrum med två garderober som rymmer såväl säng som skrivbord.

Badrum: Kaklat badrum med komfortvärme, inrett med duschvägg och vit kommod. 

Klädvård: Tvättstugan är inredd med klassisk tvättbänk med blandare, tvättho, avställningsyta i rostfri plåt och tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Under bänken finns trådbackar och ett stort låsbart skåp, för säker förvaring av städ- och tvättmedel. Här finns även husets effektiva värmepump Nibe F730.

Övervåning: Övervåningen är oinredd. Här kan ni inreda precis som ni vill, antingen direkt när ni flyttar in eller när ni känner er redo.