Flyttklart i Alvesta

Villa

Till salu

Björkelundsvägen 9

Alvesta, Spåningslanda

  • Tomtarea 1009 m²
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Pris Från 3 850 000 kr

Flyttklar Villa Fredriksdal i Alvesta

I populära Alvesta har du nu möjlighet att bli ägare till ett nybyggt 1-planshus från SmålandsVillan

Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter som kommer vara redo för inflyttning vintern 2021. Huset består av 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med fyra sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och levereras med vår nivå 2-standard. Här får du ett inbyggnadskök med höga överskåp, fullutdragslådor, extra avställningsyta, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt vit kyl och frys. Det stora badrummet är inrett med våtrumsmatta, vikbara duschväggar, vit kommod och golvvärme. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta och vit kommod.

Flytta till Alvesta

Välkommen till Nordöstra delen av Alvesta - Spåningslanda. Det här är ett populärt och expanderande område strax utanför Alvesta centrum. Här har du nära till det mesta du behöver i serviceväg som bland annat vårdcentral, apotek, bank och mataffärer. Även förskola och skola hittar du inom ett bekvämt avstånd. Skulle du sakna något så tar du dig också snabbt och smidigt till Växjö på ca 15 minuter i bilen. Om inte Växjö heller skulle räcka till så är Alvesta en järnvägsnkut med avgångar till flera större städer och du kan dessutom komma utanför landets gränser via Smaland airport som ligger ca 10 minuter på orten. Men Alvesta har mycket mer att erbjuda än ett bra serviceutbud - här finns flera trevliga strövområden, sim- och sporthall, badplats, golfbana och skidspår.

Är du intresserad av det här huset?

Huset säljs i samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Läs mer på lansfast.se och kontakta mäklare Jonas Hellström om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Runan 10
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 122 m²
  • Pris Från 3 850 000 kr
Projektdokument

Kontaktpersoner

Mäklare

Jonas Hellström

  • 070-514 46 33