Flyttklart i Uddevalla

Villa

Såld

Björkhallsvägen 19

Uddevalla, Furuhall

  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris 3 750 000 kr

Flytta in i nybyggd Villa Kalmar i vackra Furuhall

I natursköna Furuhall, 15 km från Uddevalla bor du på höjden med slående utsikt över Havstensfjorden.

Furuhall är ett nytt område bestående av nybyggda villor. Här bor du i omväxlande natur nära både skog och vatten. Välsorterad livsmedelsbutik, pizzeria, bensinstation och mysiga Stallgården Krog och Kafé ligger inom promenadavstånd. Förskola och skola tar du dig till med bil på ca 5-10 minuter. Kommunikationerna här är goda både norr och söder ut, och från Rotviksbro utgår flera busslinjer. Det här området passar perfekt för dig som vill bo lagom lantligt med närhet till naturen men samtidigt nära till centrum.

Flyttklart Villa Kalmar från SmålandsVillan

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller.  Här har vi valt att uppföra huset med stående panel med liggande detaljer, svart tak och svarta stuprör. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Huset fördelar sig på 95 kvm och består av två rum och kök. Vardagsrummet om 32,9 kvm har plats för en stor soffgrupp såväl som matplats, en perfekt yta för julfirande, kalas och andra trevliga tillställningar. Köket ligger öppet mot vardagsrummet men ändå tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffhörnet. Köket som kommer från Vedum har ett modernt utseende med mörkblå köksluckor, rostfria vitvaror och en praktisk köksö. Här var vi valt att inreda huset med vår nivå 3-standard, vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro samt rostfri frihängande fläkt. I andra änden av huset ligget sovrum, klädvård och badrum samlat. Badrummet är inrett med grå våtrumsmatta, kommod och duschvägg.

Huset levereras med oinredd övervåning men när behovet kommer kan du inreda övervåningen och utöka till 7 rum och kök och få en boyta om 156 kvm.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Fastighetsbyrån i Uddevalla. Läs mer på fastighetsbyran.com och kontakta mäklaren Marlene Bodin Sjöberg om du vill köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Planlösning

Villa-fakta
  • Antal rum 2 rum och kök (upp till 7 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 95 m² (156 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 649 m²
  • Pris 3 750 000 kr

Kontaktpersoner

Säljare

Moa Karlsson

  • 010-434 15 68
  • 070-601 79 68

Rumsbeskrivning

Entré: Välkomnande och stor hall som tar dig vidare till övriga rum på entréplan. Här är det förberett med en vitmålad och eklaserad trappa tills tiden är inne för att inreda det övre våningsplanet.

Vardagsrum: Vardagsrummet är stort och rymmer såväl matplats som soffgrupp. Rummet har en trevlig fönstersättning och altandörr som leder ut till trädgården.

Kök: Köket ligger öppet mot vardagsrummets matplats och nås även via hallen. Mittpunkten i köket är en praktiskt köksö med gott om förvaring och plats för två barstolar. Köket är inrett med mörkblå luckor tillsammans med grått tufft stänkskydd och mörk laminatbänkskiva i trä. Här får du induktionshäll, inbyggd ugn och micro, fläktkåpa i rostfritt stål och en rostfri kyl och frys.

Sovrum: Stort sovrum med dubbla fönster som gör att rummet upplevs större. Garderobsvägg med tre garderober och ett linneskåp.

Badrum: Fräscht och lättskött badrum med våtrumsmatta i grått och komfortvärme. Inrett med duschvägg och kommod.

Klädvård: Tvättstugan är inredd med klassisk tvättbänk med blandare, tvättho, avställningsyta i rostfri plåt och tvättmaskin från Bosch. Under bänken finns trådbackar och ett stort låsbart skåp, för säker förvaring av städ- och tvättmedel. Husets effektiva värmepump NIBE F730 finns också i detta rum.

Övervåning: Övervåningen är oinredd. Här kan ni inreda precis som ni vill, antingen direkt när ni flyttar in eller när ni känner er redo.