Projekt

Slutsålt

Björklinge

Björklinge, Ramsjö

  • Antal bostäder 5 tomter
  • Pris 1 090 000 kr

Bygg hus med SmålandsVillan i Ramsjö, Björklinge

SmålandsVillan säljer stora tomter i det rofyllda samhället Björklinge norr om Uppsala. Här kan du bygga nytt hus med upp till 1,5 plan.

Ramsjö är rofyllt område med gångavstånd till Björklinge. Här erbjuds tomter för den som inte bara vill bo på landet utan även vill ha rejält tilltagna tomter där det är stora avstånd mellan husen och gott om plats för att skapa sin egna oas.

På de här tomterna har du möjlighet att bygga valfritt 1-planshus eller 1,5-planshus från SmålandsVillan. Välkommen att kontakta SmålandsVillan i Uppsala om du vill bygga hus i Björklinge!

Projektfakta
  • Antal bostäder 5 tomter
  • Tomtarea Från 2 481 m²
  • Pris 1 090 000 kr

Kontaktpersoner

Säljare

Mattias Detrij

010-434 16 22

070-601 54 39

Säljare

Johan Eriksson

010-434 16 24

070-601 67 94

Bostäderna

Vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. Därför kan du välja husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

Bygg 1-plan eller 1,5-planshus

På de här tomterna kan du bygga hus med 1 plan eller 1,5 plan. SmålandsVillan erbjuder olika husmodeller i dessa storlekar där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror. 

Se alla husmodeller här

Bygg ditt hus i Husbyggaren

Du har givetvis stora möjligheter att påverka de interöra valen och inredningen i huset du bygger, utifrån SmålandsVillans sortiment. I Husbyggaren kan du börja skapa hur ditt hus ska se ut. När du är färdig skickar du in huset för att boka ett möte med oss.

Klicka här för att börja bygga

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här.

Ett samhälle för ett aktivt liv nära Uppsala

Björklinge ligger ca 20 km norr om Uppsala och samhället har blivit en alltmer populär ort att bosätta sig i då det endast tar 15 minuter att ta sig in till Uppsala härifrån. Har man inte bil så kan man åka buss och lätt hitta tider som passar då det erbjuds 50 avgångar per dag mellan de två städerna. Förutom det så planerarTrafikverket för en ny gång- och cykelväg mellan just Björklinge och Uppsala.

I Björklinge finns det gott om förskolor samt två grundskolor, Björklinge skola med låg- och mellanstadium och Björkvallsskolan med högstadium. I orten finns en mataffär, två pizzerior samt Sjöhagens restaurang med fullständiga rättigheter. Vidare finns även ett kommunalt bibliotek, frisersalonger, brandstation, sporthall, ishall, fotbollsplaner, tennisbana och idrottsanläggningen Björkvallen i Björklinge. För den som gillar att vara ute i naturen så kan man ta en tur i elljusspåret/ motionsspåret på Björklingeåsen.

Under sommaren är det populärt att bada i Långsjön och vintertid plogas Långsjön för långfärdskridskoåkning. Här finns Sandviksbadet som är en fin kommunal badanläggning och som kommunen lovat satsa mycket på framöver då det inte finns några andra kommunala bad på norra sidan om Uppsala. Dessutom är Långsjön en av Upplands renaste sjöar. Vintertid finns det på åsen en skidbacken med skidlift och bra längdspår. 

Bygga hus med SmålandsVIllan

När du bygger hus med SmålandsVillan kan du vara säker på att du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Vi är med dig genom hela processen och vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. 

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Att välja rätt hus

I den första delen av Hum om Hus får du följa med Frida Zetterström hem till tre olika familjer, som alla valt hus efter sina personliga behov. Hur tänkte de när de gjorde sina val? Se filmen och få ett större hum om hus!

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård.

Läs hela artikeln här

Att välja rätt hus – drömhemmet på Himlabackarna

Andrea och Fredrik letade under en tid efter ett begagnat hus men började efter en tid också kika på att bygga ett nytt hus och insåg snabbt att SmålandsVillan hade prisvärda hus.

Läs hela artikeln här

En husdröm tack vare SmålandsVillans tomter

SmålandsVillan löser inte bara husdrömmarna utan kan även erbjuda tomter. Och det är precis så Ida och Tobias gick tillväga när de byggde hus med SmålandsVillan. 

Läs hela artikeln här

Boka möte med SmålandsVillan

Boka ett möte med oss där du får svar på alla dina frågor om SmålandsVillan och vi berättar mer om vilka möjligheter du får när du väljer att bygga hus med SmålandsVillan.

Klicka här för att boka möte