Projekt

Slutsålt

Björnö - etapp 2

Norrtälje, Björnö

  • Pris 1 110 000 kr

Bygg ditt drömhus på vackra Björnö

Björnö är ett nytt tomtområde strax söder om Norrtälje stad, mitt i Roslagen. Området ligger bra till med pendlingsmöjligheter, fin natur runt omkring och närhet till stadens puls. Här kan du bygga valfritt hus från Myresjöhus utbud som passar tomtens förutsättningar.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Projektfakta
  • Tomtarea Ca 750
  • Pris 1 110 000 kr

Kontaktpersoner

Säljare

Daniel Strömberg

  • 010-434 16 06
  • 070-161 77 00

Bostäderna

Med småländsk envishet ser vi till att varje kvadratmeter utnyttjas, att alla detaljer är genomtänkta och att materialet vi arbetar med håller i år framöver. Att erbjuda hus med hög kvalitet till ett överkomligt pris är nämligen vår hjärtesak. 

SmålandsVillans husmodeller

Husen från SmålandsVillan är uppdelade i 1-planshus, 1,5-planshus, förhöjt väggliv och 2-planshus. Alla husmodeller erbjuder dig som bygger med SmålandsVillan en genomtänkt grundstandard och möjlighet till smarta tillval.

Läs mer

Bygg ditt hus i Husbyggaren

Du har givetvis stora möjligheter att påverka de interöra valen och inredningen i huset du bygger, utifrån SmålandsVillans sortiment. I Husbyggaren kan du börja skapa hur ditt hus ska se ut. När du är färdig skickar du in huset för att boka ett möte med oss.

Klicka här för att börja bygga

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Björnö

Vad sägs om att bo med stall, långa vandringsstråk, svampskogar och båtbryggor på promenadavstånd? På vintern kan du ta skidorna på axeln och gå över vägen till slalombacken. På sommaren tar du morgondoppet vid Kärleksuddens badplats som ligger på gångavstånd från Björnö.

Nära till det mesta

I Björnö får du nära till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. Inne i Norrtälje finns all service du kan tänkas behöva för att leva ett bra och tryggt liv. Den pittoreska stadskärnan och handelsområdena Flygfältet och Knutby erbjuder både restauranger, caféer och shopping.

Möjlighet att cykla eller gå in till centrum finns på fina gång- och cykelvägar. Bussresan mellan Norrtälje och Östra station i Stockholm tar 45 minuter och i rusningstrafik går den var tredje minut. Under resan kan du koppla upp dig mot wifi och jobba eller bara koppla av.

Finns i närheten

Shopping i centrala Norrtälje och på handelsområdena Flygfältet och Knutby.
Bambino Montessoriförskola
Björkö-Arholma förskola
Bålbro förskola
Drottningdals skola (F-9)
Edsbro skola (F-9)
Rodengymnasiet
Ekebyholmsskolans gymnasium
Busshållplatser med regelbundna turer till Norrtälje centrum.
Fina gång- och cykelvägar in till Norrtälje.
Bada vid Kärleksudden.
Slalombacke tvärs över vägen.
Vacker natur runt hörnet.
Planer på 18-hålsgolfbana finns.
Norrtälje Konsthall
Norrtälje Museum
Bibliotek
Det finns gott om caféer och restauranger i Norrtälje och på Flygfältet och Knutby.

Bygga hus med SmålandsVillan

När du bygger hus med SmålandsVillan kan du vara säker på att du får ett sunt, kvadratsmart och prisvärt hus. Vi är med dig genom hela processen och vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. 

Hum om hus

Hum om hus är webbserien som visar att det är enklare än man tror att köpa hus. Under fem avsnitt reder vi ut de frågetecknen som kan uppstå inför, under och efter ett husköp.

Se alla filmer här

Att välja rätt hus

I den första delen av Hum om Hus får du följa med Frida Zetterström hem till tre olika familjer, som alla valt hus efter sina personliga behov. Hur tänkte de när de gjorde sina val? Se filmen och få ett större hum om hus!

Ledsnade på lägenhetslivet – valde Villa Kalmar

Familjen Fjordstig bodde tidigare i en lägenhet mitt i stan men började känna sig trötta på lägenhetslivet och drömde om ett större boende med egen trädgård.

Läs hela artikeln här

Att välja rätt hus – drömhemmet på Himlabackarna

Andrea och Fredrik letade under en tid efter ett begagnat hus men började efter en tid också kika på att bygga ett nytt hus och insåg snabbt att SmålandsVillan hade prisvärda hus.

Läs hela artikeln här

En husdröm tack vare SmålandsVillans tomter

SmålandsVillan löser inte bara husdrömmarna utan kan även erbjuda tomter. Och det är precis så Ida och Tobias gick tillväga när de byggde hus med SmålandsVillan. 

Läs hela artikeln här

Boka möte med SmålandsVillan

Boka ett möte med oss där du får svar på alla dina frågor om SmålandsVillan och vi berättar mer om vilka möjligheter du får när du väljer att bygga hus med SmålandsVillan.

Klicka här för att boka möte