Flyttklart i Ystad

Tomt

Kommande

Dalabacken 10

Bromma, Ystad

  • Tomtarea 1252 m²

Flytta in i nybyggt hus i Bromma

I Bromma, strax utanför Ystad har du nu chansen att bli den första som bor i denna välplanerade villa med goda möjligheter att anpassa och utöka boendet efter den växande familjen

Denna nyproducerade villa om 119 kvm med fyra rum och kök har mycket att erbjuda. Huset har en genomtänkt planlösning med stora sällskapsytor, rymlig entré och två sovrum i nära anslutning till badrum och tvättstuga. Matplats, kök och vardagsrum ligger i öppen anslutning mot varandra. Här finns gott om yta för att samla släkt och vänner under årets alla trevliga tillställningar. Vardagsrummet är inrett med en braskamin och bidrar till en hög mysfaktor. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, rostfri frihängande fläkt samt en praktisk köksö. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme, takdusch och vit kommod.

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 10 rum och kök och utöka boytan till hela 195 kvm. På huset har vi satt ett solcellspaket med 20 paneler på 6kW så att du kan producera din egen el.

5 km norr om Ystad ligger Bromma. Här bor du i en lantlig miljö omgiven av vackra fält och slående natur. Centrala Ystad ligger inom cykelavstånd och där finns alla bekvämligheter du kan tänkas behöva i din vardag. Mataffär, vårdcentral, skola, bank, apotek, restauranger och klädbutiker för att nämna några. Du är heller aldrig långt ifrån svalkande dopp i Ystad havsbad.

Är du intresserad av det här huset?

Det här huset kommer säljas via mäklare men om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Linus Hovler.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Tomt-fakta
  • Fastighets­beteckning Bromma 13:9
  • Antal rum 4 rum och kök (upp till 10 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 119 m² (195 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 1252 m²
Projektdokument

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Säljare

Linus Hovler

  • 010-434 15 02
  • 070-601 96 46