Flyttklart i Ystad

Villa

Till salu

Dalabacken 10

Bromma, Ystad

  • Antal rum 4 rum och kök (upp till 10 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris Från 5 195 000 kr

Flytta in i nybyggt hus i Bromma

I Bromma, strax utanför Ystad har du nu chansen att bli den första som bor i denna välplanerade villa med goda möjligheter att anpassa och utöka boendet efter den växande familjen

Denna nyproducerade villa om 119 kvm med fyra rum och kök har mycket att erbjuda. Huset har en genomtänkt planlösning med stora sällskapsytor, rymlig entré och två sovrum i nära anslutning till badrum och tvättstuga. Matplats, kök och vardagsrum ligger i öppen anslutning mot varandra. Här finns gott om yta för att samla släkt och vänner under årets alla trevliga tillställningar. Vardagsrummet är inrett med en braskamin och bidrar till en hög mysfaktor. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, rostfri frihängande fläkt samt en praktisk köksö. Badrummet är inrett med kakel och klinker samt komfortgolvvärme, takdusch och vit kommod.

Husets övervåning är oinredd, men den dagen du väljer att inreda den kan du få upp till 10 rum och kök och utöka boytan till hela 195 kvm. På huset har vi satt ett solcellspaket med 20 paneler på 6kW så att du kan producera din egen el. Det här huset och garaget har en putsad fasad.

5 km norr om Ystad ligger Bromma. Här bor du i en lantlig miljö omgiven av vackra fält och slående natur. Centrala Ystad ligger inom cykelavstånd och där finns alla bekvämligheter du kan tänkas behöva i din vardag. Mataffär, vårdcentral, skola, bank, apotek, restauranger och klädbutiker för att nämna några. Du är heller aldrig långt ifrån svalkande dopp i Ystad havsbad.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Våningen och Villan. Läs mer på vaningen.se och kontakta mäklaren Ann-Charlotte Ljungström om du vill köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Bromma 13:9
  • Antal rum 4 rum och kök (upp till 10 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 119 m² (195 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 1252 m²
  • Pris Från 5 195 000 kr
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Linus Hovler

010-434 15 02

070-601 96 46

Mäklare

Ac Ljungström

0734-40 21 89