Beställ katalog

Tomt

Till salu

Ekholmsvägen 1

Björkenäs, Karlshamn

  • Tomtarea 527 m²
  • Pris 395 000 kr

Bostäderna

Vårt mål som hustillverkare är att du ska få så mycket som möjligt för pengarna när du bygger nytt hus. Därför kan du välja husmodeller där vi har tänkt på allt från konstruktion, produktion, och montering, till familjevänliga planlösningar och energisnåla vitvaror.

Se våra husmodeller

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Med småländsk finurlighet, smarta lösningar och öga för detaljerna levererar vi på SmålandsVillan mycket hus för pengarna. Idag är vi en del av medlemsägda OBOS - en av Nordens största bostadsutvecklare. En extra trygghet för dig i form av ekonomiska muskler, lång erfarenhet och långsiktigt agerande.

Läs mer här

Bygg ditt hus i husbyggaren

Du har givetvis stora möjligheter att påverka de interöra valen och inredningen i huset du bygger, utifrån SmålandsVillans sortiment. I Husbyggaren kan du börja skapa hur ditt hus ska se ut. När du är färdig skickar du in huset för att boka ett möte med en av våra säljare!

Bygg hus i husbyggaren här

Rekommenderade hus

Tomt-fakta
  • Pris 395 000 kr
  • Fastighets­beteckning Mörrums-Björkenäs 1:110
  • Tomtarea 527 m²

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer
Maria Hoffner Säljare 070-601 52 41 010-434 15 28

Få mer information

Intresseanmälan

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.