Beställ katalog

1-planshus

Villa Fredriksdal

Allt om detta hus

Pris

Pris från

2 122 500 kr

Pris inflyttningsklart från

2 175 000 kr

  • Bygghöjd 3,5 m
  • Byggarea 139 m2
  • Boarea 122 m2
Se alla planlösningar
Bygg online

Är du på villavägar?

Skapa din Villa Fredriksdal direkt i Husbyggaren

Bygg online nu

Populärt 1-planshus med många möjligheter

Favoriten Villa Fredriksdal bjuder på trivsamma och välplanerade kvadratmetrar i form av ett ljust, lättskött 1-planshus med rum för många olika husdrömmar. Här kan du nämligen välja mellan fem olika planlösningar.

Villa Fredriksdal stoltserar både med egen barn- respektive vuxenavdelning, och med sociala ytor för både vardag och fest. Redan i entrén välkomnas du av ljuset, som kännetecknar hela huset. Rakt fram väntar vardagsrummet som är fint redan från början, och som kan bli oerhört maffigt om tre sovrum räcker för er. Här serveras också ett riktigt kök med plats för mysiga vardagsmiddagar och god kontakt med vardagsrummet via bardisken.

Oavsett vilken planlösning ni faller för ligger husets mer privata delar på varsin sida av det sociala mittpartiet. På ena sidan, ostört lugn i ett luftigt sovrum, granne med wc med dusch och tvättstugan med praktisk groventré. På den andra, två eller tre sovrum och ett allrum eller arbetsrum. Som sagt, Villa Fredriksdal ger rum för många olika husdrömmar.

Planlösningar

Planlösning 1 av 5

Standard: Välplanerad, ljus och lättskött

I vår standardplanlösning ligger 3 av sovrummen invid varandra i husets vänstra del, både med eget allrum och badrum tätt intill.

Planlösning 2 av 5

Fyra sovrum: Mer space för större barn

Till skillnad från standardutförandet har allrummet slopats till förmån för mer yta i sovrum 2 & 3. Vill du ge de större barnen, eller gästen, mer eget space? Här är planlösningen för dig.

Planlösning 3 av 5

Fyra sovrum och arbetsrum: Hemmajobba ostört

Det här alternativet gör plats för ett arbetsrum istället för allrum. Här kan du hemmajobba ostört, avskilt från husets livliga kök och vardagsrum.

Planlösning 4 av 5

Stort vardagsrum: Som gjort för att mötas i mitten

Väggen mellan sovrum 4 och vardagsrummet tas bort och skapar ett ännu större vardagsrum. Den stora ytan flyter samman med köket och blir en social plats för hela familjen – och många vänner.

Planlösning 5 av 5

Stort allrum och tre sovrum: Gemensam plats för barnen

Här har sovrum 3 fått ge plats för ett större, avsides allrum. Kanske som rymligt tv-rum för barnen och deras kompisar? Eller för den som vill smita undan en stund.

Gillar du denna planlösning?

Den går att få i flera av våra andra husmodeller!

Fler planlösningar

1 av 5

Standard: Välplanerad, ljus och lättskött

2 av 5

Fyra sovrum: Mer space för större barn

3 av 5

Fyra sovrum och arbetsrum: Hemmajobba ostört

4 av 5

Stort vardagsrum: Som gjort för att mötas i mitten

5 av 5

Stort allrum och tre sovrum: Gemensam plats för barnen

Visningar

Vårt trygghetspaket

Tryggt husköp med SmålandsVillan

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi lova dig en trygg resa hela vägen till ditt nya hem. Här berättar vi varför.

Läs mer

Energianvändning

Ort Förbrukning med fönster i produktgrupp 1,0 Uppskattad total energiförbrukning* Energiklass
Malmö 4 100 kWh 7 800 kWh B
Stockholm 4 900 kWh 8 500 kWh C
Umeå 6 500 kWh 10 200 kWh C
Luleå 8 200 kWh 11 800 kWh C

Hushållsel kan uppskattas till mellan 4000-6000 kWh/år beroende på storlek av hus, antal personer i familjen och levnadsvanor.

122 välplanerade kvadratmeter!
Villa Fredriksdal

Frågor och svar

Du är alltid välkommen att vända dig till någon av våra säljare så hjälper vi er och det är kostnadsfritt att boka ett förutsättningslöst möte. Vill du fundera lite själv och bilda dig en uppfattning om hur du vill att ditt hus ska se ut kan du börja med att besöka våra villavisningar runt om i landet. Att besöka villavisningar är väldigt bra då man får en uppfattning om helheten med rymd och ljus, det är inte bara ytan i kvadratmeter man ska tänka på, utan känslan. Du kan också testa att bygga ditt drömhus i Husbyggaren. Här kan du enkelt skapa ditt hus och se priset direkt online innan du får offert!

Hur lång tid det tar beror till stor del på tomten. Ska det sökas förhandsbesked? Behöver tomten avstyckas? Blir bygglovsbeslutet överklagat? Generellt sett brukar det ta cirka 14 månader från start till mål, förutsatt att allt flyter på som det ska.

Du kan ändra och påverka mycket i din Smålandsvilla. Konceptet med SmålandsVillan är att vi bygger våra volymer i fabrik, detta gör att vi är väldigt effektiva och är prisvärda, men det innebär också att vi inte kan göra ändringar som till exempel flytta eller ta bort fönster eller göra ett rum större. Däremot kan du nästan ändra på all fast inredning och sätta din egen prägel med hjälp av våra olika tillval.

Det finns ett alternativ som vi kallar målningsförberett där du gör en del av arbetet invändigt själv och får ett avdrag på huspriset. Du kan välja att spackla, tapetsera, lägga golv och lister själv. Väljer du målningsförberett kan du även välja bort hela köket och sätta upp ett eget. I badrummet kan du välja bort kommod och duschvägg och köpa eget, men placeringen av dessa kommer vara utifrån vår planlösning.

Det är många saker som påverkar vad ett husbygge kostar och priset varierar lite från kommun till kommun. Även här handlar det bland annat om tomtens förutsättningar och de tillval du väljer till ditt hus. Vissa kostnader finns alltid med vid ett husbygge, så som kontrollansvarig, bygglov, startbesked och el-anslutning. Ett tips är att testa Husbyggaren, där kan du enkelt bygga det hus du vill ha och se vad det kostar. För att ta reda på exakt vad ditt husbygge kostar så behöver en säljare hjälpa dig att ta fram en huskalkyl.

Det är bland annat på grund av att priserna varierar runt om i landet, men framförallt för att det ingår totalentreprenad, vilket innebär att du skriver ett kontrakt med oss och efter det tar vi hand om hela byggprocessen. Enkelt och tryggt och du kan luta dig tillbaka och fokusera på de roliga delarna. Visar vi priset direkt på webbsidan kan det lätt bli att du missar allt som faktiskt ingår i priset något som våra säljare gärna vill förklara för dig. Det är inte bara priset för grunden som ingår i den summan, utan även hel del markarbete och förberedelser för tomten där vi använder lokala entreprenörer.

Vi brukar räkna med 15 procent av huspriset men det kan skilja sig åt beroende på dina förutsättningar. I samarbete med Nordea erbjuder vi förmånliga lånealternativ för att säkra din finansiering och göra verklighet av din dröm. På www.nordea.se/smalandsvillan kan du läsa mer och göra en egen bokalkyl.

Ritz Sandström Säljare, Smålandsvillan

Intresserad av att bygga hus?

Beställ katalog

Boka möte

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Standard & Tillval

Bra standard är standard

Istället för att erbjuda en uppsjö tillval har vi redan från början valt kvalitet från ledande leverantörer för att utrusta alla hus.

Läs mer

Garage och carport

Fint hus, men vart ska bilen stå?

Ta det lugnt, vi har tänkt på det också. Vi erbjuder både garage, carports och förråd så att du får plats med allt som inte går in i huset.

Upptäck våra sidobyggnader!

Bli OBOS-medlem

Få förtur och förmåner för hela livet

Vi på SmålandsVillan är en del av OBOS, en av nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.