Flyttklart i Västra Karup

Villa

Till salu

Erik Petters väg 9

Västra Karup

  • Antal rum 4 rum och kök (upp till 10 rum och kök med inredd övervåning)
  • Pris 3 900 000 kr

Flytta in i nybyggt hus på vackra Bjärehalvön

I Västra Karup, 10 km från Båstad och Torekov kan du nu köpa ett flyttklart Villa Lekeryd med inflytt sommaren 2020

Västra Karup ligger mitt på nordvästra Skånes pärla, Bjärehalvön. Här bor du med närhet till det mesta, inte minst vackra ständer och storslagen natur. Här har du nu chansen att köpa en nybyggd 1,5-plansvilla från SmålandsVillan.  I Västra Karup finns förskola, skola och flera gårdsbutiker som säljer lokalproducerade grönsaker, frukt, mejeriprodukter och kött. Byn präglas starkt av livsmedelsproduktion och här plockas årets första färskpotatis. Båstad samt Torekov tar du dig till på ca 10 minuter med bil och i grannbyn Förslöv finns tågstation där du smidigt kan resa till Helsingborg och Köpenhamn.

Flyttklart Villa Lekeryd från SmålandsVillan

Villa Lekeryd är en av våra större husmodeller. Här har vi valt att uppföra huset i en modern stil med både stående samt liggande panel och grått tak. Invändigt har huset en genomgående hög standard samt bra planlösning och är inrett med ek-parkettgolv samt vitmålade väggar.

Entréplan fördelar sig på 119 kvm och består av fyra rum och kök. Här välkomnas du av en stor entré med gott om plats för såväl ytterkläder som barnvagn. Huset har en charmig vinkeldel som ger dig möjlighet till en stor matplats separerad från köket. Här har du gott om fönster som genererar ett vackert ljusinsläpp samt en dörr som leder ut tillträdgården. Vinkeldelen tillsammans med vardagsrummet skapar en yta om hela 48,4 kvadratmeter, med andra ord finns det gott om plats för julfirande, barnkalas och andra trevliga tillställningar. I öppen anslutning till vardagsrummet ligger köket. Köket har ett modernt utseende och kommer från Vedum. Här var vi valt att inreda huset med vår nivå 3-standard, vårt så kallade ”lyxkök”. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro samt rostfri frihängande fläkt. I Husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Badrummet är inrett med kakel och klinker, comfortvärme, duschvägg och vit kommod med tillhörande spegelskåp.

Huset levereras med oinredd övervåning som du inreder när det passar dig. Med inredd övervåning blir boytan 195 kvm och du kan få upp till tio rum och kök.

Till huset hör även en carport med förråd om 37 kvadratmeter.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Jakobssons. Läs mer på jajab.se och kontakta mäklaren Anna Gustavsson om du vill köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma

Bo från 6.033 kr i månaden

Nedan kan du se ett räkneexempel vad boendekostnaden per månad kan bli. Tänk på att amortering innebär att du betalar av på dina lån och kan ses som ett eget sparande. Hur mycket du amorterar beror på vilka villkor du kan få hos din bank, läs mer under "Visa hur vi har räknat".

Pris
3.900.000 kr
Kontantinsats (15%)
585.000 kr
Lån (85%)
3.315.000 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån
4.042 kr
Driftkostnad
1.992 kr
Amortering
0 kr
Boendekostnad per månad*
6.033 kr

I den ungefärliga driftkostnaden ingår vatten, el, sophämtning och försäkring.

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Lånet är baserat på en ränta på en bolåneränta från Nordea på 2,09% (2019-10-17). Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Kom även ihåg att du kan behöva amortera på ditt lån, beroende på vilka villkor du får hos din bank. Om du finansierar din bostad via Nordea kan du just nu få amorteringsfrihet i två år från att du flyttar in i ditt nya hus. Läs mer om erbjudandet här. 

Planlösning

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Västra Karup 15:55
  • Antal rum 4 rum och kök (upp till 10 rum och kök med inredd övervåning)
  • Boarea 119 m² (195 m² med inredd övervåning)
  • Tomtarea 799 m²
  • Pris 3 900 000 kr

Kontaktpersoner

Säljare

Hans Andréasson

  • 010-434 15 16
  • 070-601 50 60